• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2024

11:27

(VIDEO) Ekskluzivno za Informer! Advokatica Slavice Vujačić bez dlake na jeziku o brutalnom napadu! 'To je čista politička konfrontacija'!

Tanja Andric

Politika

(VIDEO) Ekskluzivno za Informer! Advokatica Slavice Vujačić bez dlake na jeziku o brutalnom napadu! 'To je čista politička konfrontacija'!

Podeli vest

O brutalnom napadu na aktivistkinju SNS Slavicu Vujačić, govorila je na Informer TV njena advokatica Jelena Tončić.

Advokatica napadnute Slavice Vujačić, Jelena Tončić ističe da je Slavica Vujačić primila dva jaka udarca u glavu, kao i da joj se zbog toga pogoršalo stanje.

- Ona je aktivista udruženja žena sa KiM, ja je dugo poznajem i ona je vrhunski borac za ljudska prava i stabilna i čvrsta žena i veliki borac. Primila je dva udarca sa iste strane glave, a to će tužilaštvo odrediti koje je bilo oružje u pitanju. Njoj se pogoršalo stanje kada sam došla kod nje i morala je da se vrati na Urgentni centar, jer je bila poptuno dezorjentisana. Tužilaštvo mora da postupi u ovom slučaju, jer su dva puta gađali nju, a moguće je da su bila dvojica napadača - rekla je Tončić.

Prema rečima advokatice Jelene Tončić svaka osoba bi trebala da nosi obeležje koje želi, kao i da nedostaju potpisi lekara koji su pregledali Slavicu, što implicira da je u pitanju politička konfrotacija.

- Ima veliki broj kamera koji su pokrili taj deo ulice tako da verujem da će dokazi biti priloženi. Bilo koje obeležje da je nosila, svako ima pravo da nosi neko obeležje koje želi. Ja sam jednom prilikom radeći svoj posao bila napadnuta, a naše krivično zakonodavstvo mora da se popravi, jer je oštećeni prepušteni na milost i nemilost tužioca. Nedostaju potpisi lekara koji su je pregledali i moguće je da postoji neka politička konfrotacija - kazala je Vujičić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17