• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.03.2024

09:04

Svuda u svetu postoje budale, ali kod nas je izgleda centrala! Opozicionari u svom ludilu pogodili devojke koje vode beleške u Skupštini! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Politika

Svuda u svetu postoje budale, ali kod nas je izgleda centrala! Opozicionari u svom ludilu pogodili devojke koje vode beleške u Skupštini! (VIDEO)

Podeli vest

Skupština Srbija izabrala je juče za predsednicu Skupštine Anu Brnabić. Jedan ključni zadatak je završen.Miloš Jovanović, čovek koji je radio u Vladi Srbije do 2012, a sada je u koaliciji sa onima koji su potpisali sporazum o tablicama. Jezivo licemerje vlada u Skupštini Srbije. O haosu koji opozicija već danima, pa i mesecima pravi govorio je u "Info jutru" narodni poslanik Marjan Rističević.

Narodni poslanik Marjan Rističević rekao je da je u Skupštini konačno urađen deo posla za koji su poslanici delegirani od strane građana ove države.

Foto: Pedja Milosavljević

Marjan Rističević

-Građani su vlasnici države, a oni se ponašaju kao da je država svačija i ničija. Moj najodvratniji utisak je taj što su pogodili nekim predmetom dve devojke koje su vodile stenografske beleške. One nisu politički opredeljene i tu su već godinama. Mogli su makar da se izvine i da kažu da one nisu bile meta. Šezdeset minuta udarali su rumunski ritam. Lupali su u klupu u kojoj je nekada sedeo Ivo Andrić. On je jednom rekao da svuda u svetu postoje budale, a izgleda je kod nas centrala! On je valjda predvideo ko će jednog dana biti u tim klupama- rekao je Marjan Rističević.

On je rekao da se u Skupštini istovremeno osećao i poniženo i ponosno.

-Bio sam ponosan što smo uradili ono zbog čega smo došli. Đilas je čitao govor. Pored njega je sedela ova vodonoša. Mislim da je i te govore napisao neko iz centra. Ja sam samo zahvalan što moja pokojna majka danas nije bila meta. Mi u ovoj državi imamo neke rezultate, ali i dalje želimo da napredujemo i da dostignemo neke zemlje u EU. I dok vi gurate kamen uz brdo, oni navijaju za kamen. Oni sami će biti prepreka. Oni nisu put, već stranputica i bruka i sramota. Nisu ni predložili potpredsedničke kandidate. Ja sam mislio da oni glume budale i ludake, ali izgleda uopšte ne glume. Neke od njih treba nositi u kavezu. Kao pravoslavac nisam želeo da verujem u Darvinovu teoriju. Gledajući njih, počinjem da verujem - rekao je Marjan Rističević.

Celu emisiju pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Godišnjica smrti Spomenka Gostića! Gradi se spomen park za dečaka - heroja? (VIDEO)
Live TV

Godišnjica smrti Spomenka Gostića! Gradi se spomen park za dečaka - heroja? (VIDEO)

Dvadesetog marta obeležava se godišnjica smrti Spomenka Gostića, petnaestogodišnjaka koji je odbio ponudu da se skloni od ratnih strahota i rame uz rame sa komšijama i prijateljima odlučio da se bori u Vojsci Republike Srpske. O ovom dečaku/vojniku u "Info jutru" govorili su Mile Savić, autor dokumentarnog filma "Spomenko na vječnoj straži" i Dalibor Tripić, Spomenkov saborac.

20.03.2024

13:55

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17