• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

15.10.2015

07:10

OBLACI, VETAR, KIŠA! Temperatura do 23 stepena

Vesti

OBLACI, VETAR, KIŠA! Temperatura do 23 stepena

Podeli vest

U većem delu Srbije danas će biti umereno oblačno i vetrovito vreme, a sredinom dana na severu i zapadu posle podne, uveče i tokom noći i u ostalim krajevima, očekuje se jače naoblačenje, mestimično sa kišom

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, najviša dnevna temperatura vazduha kretaće se od 18 do 23 stepena.

Ujutru po kotlinama jugozapadne i južne Srbije biće mestimično magla, a jutarnja temperatura vazduha kretaće se od osam na jugoistoku do 13 stepeni na jugu Banata.

Vetar će biti slab i umeren, jugoistočni, u košavskom području i na planinama jak, a na jugu Banata i olujni, sa udarima oko 25 metara u sekundi.

U Timočkoj krajini tokom celog dana biće oblačno i hladnije vreme sa slabom kišom ili rosuljom i najvišom temperaturom vazduha oko 12 stepeni.

I u Beogradu će danas biti umereno oblačno i vetrovito vreme, a posle podne očekuje se postepeno naoblačenje, uveče i tokom noći povremeno sa kišom.

Vetar će biti umeren i jak, jugoistočni. Jutarnja temperatura vazduha biće oko 12, a najviša dnevna oko 19 stepeni.

U Srbiji će, prema izgledima vremena za sedam dana, do 22. oktobra, u petak biti oblačno i vetrovito vreme, mestimično sa kišom.

Duvaće umeren, u košavskom području jak, a na jugu Banata i olujni jugoistočni vetar, sa udarima oko 25 metara u sekundi.

U subotu se očekuje postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje, uz slabljenje vetra, a u nedelju ujutro biće mestimično magla i tokom dana umereno oblačno vreme.

U ponedeljak će biti novo naoblačenje sa kišom, a u utorak pretežno oblačno i hladnije vreme, mestimično sa kišom.

U sredu se očekuje prestanak padavina, a u četvrtak suvo i hladno vreme.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set