• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.01.2016

08:00

PREMOTAVANJE! Evo šta ste najviše čitali na našem portalu... IZNENADIĆETE SE!

Vesti

PREMOTAVANJE! Evo šta ste najviše čitali na našem portalu... IZNENADIĆETE SE!

Podeli vest

Neki događaji i teme su u protekloj godini plenili vašu pažnju više od ostalih. Evo i koji...

Da se sad ne gađamo brojkama i statističkim podacima, ali portal Informer.rs je za nešto manje od godinu dana (počeli so na svetog Savu, 27. januara 2015.)izrastao u izuzetno čitan i respektabilan elektronski medij.

Trudili smo se da vam svakog dana,takoreći iz minuta u minut nudimo nove i proverene informacije, atraktivno plasirane i predstavljene na zanimljiv i drugačiji način. Sudeći prema rastu koji imamo u svim relevantnnim statistikama, izgleda da smo u tome i uspeli. Pre svega zahvaljući vama.

I obećavamo da ćemo u 2016. biti još bolji, brži i atraktivniji.

Pravo je vreme da se podsetimo šta je to privuklo najviše vaše pažnje u proteklih godinu dana. Evo šta ste najradije čitali na našem portalu:

Februar 2015.

U prvom kompletnom mesecu našeg rada, najčitaniji je bio tekst o legendarnom navijaču Partizana Miši Tumbasu. To je pokrenulo akciju u kojoj su navijači sredili njegovu kuću u Bariču.

Informer

TUŽNA SUDBINA MASKOTE PARTIZANA: Miša Tumbas živi u hrpi đubreta!

 

Mart 2015.

Ovaj mesec obeležila je otmica male Maše P. Suluda jurnjava za otmičarima i na kraju njihovo hapšenje i spasavanje otete devojčice. Ovo je bio najčitaniji tekst na tu temu, a mi smo imali i ekskluzivni snimak otmice:

Informer

EKSKLUZIVNO! Pogledajte snimak otmice male Maše P. (VIDEO)

 

April 2015.

U aprilu, rijaliti programi su već rpeuzeli televizijski primat, a najviše pažnje izazvao je incident između Hasana Dudića u Jelene Golubović

Informer

EKSKLUZIVNO! Evo kako je Hasan tukao Jelenu! (VIDEO)

 

Maj 2015.

Šokantni statusi dece političara na društvenoj mreži Facebook u kojima vređaju i omalovažavaju ljude koji imaju manje novca, izazvao je nepodeljeno zgražavanje. Zato je i tekst o toj temi bio vašš šampion za maj.

Informer

UŽAS! Deca političara sa Fejsa poručuju Sirotinjo napuši se ku*ca!

 

Jun 2015.

U junu, rijalitiji su se „vratili u sedlo“, pa je sapunica između Ružice i Filipa u Parovima zaokupljala pažnju Srbije. Da li će konačno spavati zajedno ili ne. Očigledno, ova tema je bila najinteresantnija u junu.

Informer

ISPUNILA OBEĆANJE! Ružica se kresnula sa Filipom! (VIDEO)

 

Jul 2015.

Letnji meseci već su buili uvod u džihadističko ludilo, a prvi put se pojavila i mogućnost da teroristi imaju mete i na ovuim prostorima. Hit tema u svetu odrazila se i na posetioce našeg portala, pa je ovaj tekt bio najčitaniji u julu.

Informer

NIJE ŠALA! Ovo su moguće mete džihadista u Srbiji i Crnoj Gori!

 

Avgust 2015.

Porodična tragedija biznismena iz Bosne dominirala je u avgustu. Slične priče uvek su u vrhu čitanosti, ali ovog puta sve je tzanimalo zbog čega je uspešni poslovni čovek digao ruku na sebe.

Informer

ZAŠTO JE TAJKUN IZ BIH DIGAO RUKU NA SEBE?! Zatekao ženu sa saradnikom!

 

Septembar 2015.

Da su muško-ženski odnosi zahvalna tema, znali smo i ranije. Sve nas uvek zanima kako izaći na kraj sa suprotnim polom. Ali u septembru se prvi put pojavilo šokantno saznanje – da lepe i uspešnje devojke u Srbiji imaju problema da nađu momke. Članak posvećen toj temi dominirao je u mesecu kad je počela jesen.

Informer

FRAJERI ŠTA JE SA VAMA?! Novosađanke kukaju da ih niko neće!

 

Oktobar 2015.

Nezapamćeni estradni skandal obeležio je oktobar. Bosanski pevač Dino Merlin zabranio je zastavu Srbije na svom koncertu u Beogradu. Iskustvo naše novinarke pretočeno u zanimljiv i oštar tekst na ovu temu, bilo je najčitanije u ovom mesecu.

Informer

(VIDEO)  KAKO JE SRBIJA SPUSTILA GLAVU: Evo sta je napisala novinarka Informera koju zbog srpske zastave nisu pustili na koncert Dina Merlina!

 

Novembar 2015.

Dramatično upozorenje glavnog urednika Informera Dragana J. Vučićevića na televiziji Pink, da se u Srbiji sprema državni udar, mnogi nisu odmah shvatili ozbiljno. Međutim, kasnije se pokazalo da je itekako bio u pravu, a prva, ekskluzivna infornmacija o tome bila je najčitanija na portalu Informer.rs u novembru.

Informer

(VIDEO)  EKSKLUZIVNO! GLAVNI UREDNIK INFORMERA UPOZORIO: Vučiću, ne idi u Kinu, sprema se državni udar!

 

Decembar 2015.

Konačno, decembar je obeležio prvorazredni estradni seks skandal sa Darom Bubamarom u glavnoj ulozi. Prva informacija, sa pripadajućim fotografijama, prosto je zapalila čitav internet, pa tako i naš portal.

Informer

(FOTO 18+) SKANDAL GODINE! Gola Dara muža vara!

 

Verujemo, ustvari potpuno smo sigurni, da će i u 2016. Biti tema i događaja koji će vas zanimati više nego drugi. A mi ćemo se truditi da ih bude što više.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragomir

pre 8 godina

Редакцији ИНФОРМЕРА желим све најбоље у 2016 години!Да имате доста пара ако пре тога код кинеза купите фигуру слончета који на себи носи жабу?И да је ставите било где у стану а да главе нису окренуте ка прозору.Када је мојој породици ту фигуру поклонила блиска рођака веровали смо њеним речима које су се обистиниле.Мис'им то да заиста су нам долазиле паре.Не са неба да су падале већ на један други нормалан начин.Оно што ја посебно захваљујем редакцији ИНФОРМЕРА као купац и читалац од првог броја је чињеница да објавите мишљења нас срба из Србије.То је истина да због нашег кукавичлука цео век испаштамо због прекодринских срба.После жеље да вама у редакцији иде све на боље морамо се борити да у прве редове нам не долази мангупарија.Ево вам теме о којој не пишете а то је да машиновође Србије трпе такве наредбе које су код Милошевића биле незамисливе?Воде их приучени аматери што тако нигде у свету нема?

XXL

pre 8 godina

Ružica je mogla da skine "tange" koje su dooobrano vidljive da onaj sirotan i nešto uradi ali zato je Dara-Bubamara "izvadila" sezonu - originalno. Neverovatno da žena lepše izgleda naga nego kada obuče onaj njen sav neukus - manje je vulgarna. Interesantno - al' svašta.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set