• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.03.2017

08:14

USLOVI ZA VOŽNJU DOBRI, ali po podne stiže pogoršanje vremena

Vesti

USLOVI ZA VOŽNJU DOBRI, ali po podne stiže pogoršanje vremena

Podeli vest

Na autoputevima saobraćaj je trenutno slabijeg intenziteta, a na naplatnim rampama se prolazi bez dužih zadržavanja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije



Kako se navodi u saopštenju, još uvek povoljne vremenske prilike doprinose dobroj prohodnosti puteva, a kada se tome doda i uobičajeno manji broj vozila i slabiji intenzitet saobraćaja koji je karakterističan za nedelju, onda vozači verovatno neće imati problema na putu ka svom odredištu.

Međutim, pogoršanje vremena, pojačan vetar u košavskom području i kiša koju meterolozi najavlju u popodnevnim i večernjim satima sigurno će uticati na prohodnost puteva u jugozapadnim i u centralnim krajevima Srbije gde se padavine najpre očekuju.

Padavine koje se najavljuju, pored mokrih kolovoza, na putevima u planinskim područjima donose i učestalu pojavu odrona, na šta se vozači posebno upozoravaju.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta, navodi AMS.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set