• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

27.08.2018

23:08

PROGLAŠENI NAJBOLJI! Oni su osvojili nagrade na blačkoj šljivijadi!

Vesti

PROGLAŠENI NAJBOLJI! Oni su osvojili nagrade na blačkoj šljivijadi!

Podeli vest

Proglašenjem pobednika takmičarskog dela i koncertom grupe Van Gog završeni su Daniu šljive u Blacu

Najlepše uredjen štand u Ulici šljive imalo je Poljoprivrtednmo gazdinstvo Krstojević iz Blaca. Najukusnije tardicionalno jelo pripremila je ekipa Adam i drugari. 

TO Blace

Najboljom mesnom zajednicom u pripremanju jela od šljiva proglašena je Alabana.

TO Blace

Najbolju voćnu rakiju imao je Jugoslav Azdejković, a najbolji mladi stočar je Marko Pavlović iz Čučala. Za najboljeg mladog voćara proglašen je Dušan Rakić iz Krševara, a drugo mesto pripalo je Aleksandru Petroviću, a treće mesto zauzeo Simo Božić iz Blaca.

TO Blace

Nagrada za najbolji šljivik pripala je Nebojši Sudimcu iz Blaca. Šampion kvaliteteta i proizvodjač najbolje šljivove rakije je Dragi Ivanović iz Alabane. Drugo mesto pripalo je Ivanu Uroševiću iz Beograda, a treće mesto dodeljeno je Vidoju Manojloviću iz Krupnja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set