• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.01.2016

11:15

LAŽNA UZBUNA U BERLINU! Policija saopštila da nema ništa u paketima iz kancelarije Angele Merkel!

Vesti

LAŽNA UZBUNA U BERLINU! Policija saopštila da nema ništa u paketima iz kancelarije Angele Merkel!

Podeli vest

Mnogo buke ni oko čega! Nemačka policija je zvanično saopštila da u sumnjivim paketima koji su pronađeni u kancelariji Angele Merkel nema ništa

 

 

Policija je jutros zapečatila radnu sobu nemačke kancelarke, jer je podignuta uzbuna da su pronađeni unutra paketi sa sumnjivim sadržajem.

Vest su pod oznakom "hitno" objavili svi svetski mediji. Ipak, oko 11 časova predstavnici policije su potvrdili da u paketima nema ništa sumnjivo ni opasno.

(FOTO) PANIKA U BERLINU! Angela Merkel na meti terorista - PRONAĐENI SUMNJIVI PAKETI U NJENOM KABINETU!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nesanica

pre 8 godina

Vidi snega kod Merkelove :D Kako ona ne kuka i kako nije psovala Vucica sto nije ocisceno??? Kad je ovoliki sneg pred njenom ordinacijom mogu misliti kako je na drugim mestima. Ovo nas narod nece da vidi jer je naucio da kuka i psuje vlast. E pa nigde u svetu nije idealno ali u Srbiji ipak ljudi zive kao lordovi. Svi kafici puni,klubovi, arena i bla bla . Na zapadu se zna za radno odelo i pidzamu. Nema se vremena za takve provode.Po mraku na posao po mraku s posla. Sad ce oni koji cekaju da im Vucic posalje po postaru lovu krevet da mi lupaju minuse ali svako zna da ISTINA JAKO BOLI. Zivela Srbija i Vucic

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija