• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.06.2017

16:26

(FOTO/VIDEO) HAPSI PUTINOVA POLICIJA: Opozicija organizovala demonstracije na obeležavanju Dana Rusije, Navaljni privođen!

Vesti

(FOTO/VIDEO) HAPSI PUTINOVA POLICIJA: Opozicija organizovala demonstracije na obeležavanju Dana Rusije, Navaljni privođen!

Podeli vest

U Rusiji je danas širom Moskve proslavljen Dan Rusije, kojem je prisustvovalo više od 270.000 ljudi, dok su u isto vreme širom zemlje - od dalekog istoka, preko Moskve do Sankt Peterburga održani opozicioni protesti
Tanjug

Policija je u Sankt Peterburgu, drugom po veličini gradu u Rusiji, pritvorila desetine učesnika današnjih demonstracija protiv korupcije koje je sazvao ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni.

To je za Rojters izjavio očevidac sa lica mesta, a agencija navodi, pozivajući se takođe na očevica, da je istovremeno na demonstracijama koje je Navaljni sazvao u prestonici Moskvi upotrebljen bibersprej i da još uvek nije jasno ko je pustio taj gas.

Ruska policija je prethodno privela opozicionog lidera Alekseja Navaljnog ispred ulaza u stan, neposredno pred početak protesta koji je želeo da održi u centru Moskve, saopštila je njegova supruga na Tviteru.

Portparolka Navaljnog rekla je da je struja u njegovoj kancelariji isključena, prenosi Rojters.

Tanjug

On je rekao da su ga vlasti sprečile da iznajmi ozvučenje potrebno za prijavljeni skup na drugoj lokaciji. 

Moskovska policija je prethodno upozorila da će sve provokativne akcije demonstranata biti smatrane pretnjom javnom redu i da će odmah biti suzbijene, navodi AP.

Na sličnom skupu u martu uhapšeno je više od 1.000 demonstranata.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
zoran

pre 6 godina

Kako su jadni pokusaji Amerike da destabilizuje Rusiju, a jos je jadnije kako kmece za nekakav virtuelni uticaj na njihove izbore.\n

Vasko

pre 6 godina

U svakom autokratskom rezimu ovo je sasvim normalna pojava. Nije ni cudo sto su im uveli sankcije.

Taras Buljba

pre 6 godina

То је држава, а не ко ми што дозвољавамо да нам неке распале бабетине из невладиног сектора, наркомани и педерски лоби уређују државу. Само напред Путине, живела мајка Русија!

Ante

pre 6 godina

Korupcija? Ama, bas ste nasli protiv cega da prosvedujete. Ima, nazalost, cijela lista razloga za prosvjede protiv Putina, ali korupcija je zadnja. Da nije Putina, korupcija bi bila 1000 puta veca. Vecina Rusa zna, ali zapad ocito nezna, da Rusija moze funkcionirati jedino pod zeljeznom rukom. Oni misle da "demokraciju" i "liberalizam" mogu uvesti u arapske zemlje, ili Rusiju preko noci. Smjesno. Rusima, a bogami i nekima na Balkanu, treba cvrsta ruka, da se covjek strasi vlasti, a da ispod glasa lagano da uvijek prigovara i to je sve. Naravno, stalni vanjski neprijatelj, i unutrasnji prodani spijuni su obavezni, za odrzavanje neuke vecine na svojoj strani. A kako je u Srbiji?

Vasko

pre 6 godina

Svaka cast na komentaru. Koliko vi u Hrvatskoj imate visi nivo svesti nego u Srbiji to je neverovatno.

nn

pre 6 godina

Neverovatno ovaj Soros u svakoj zemlji ima istu klijentelu.Mladi ,tupavi,paraziti,protestanti svi lice ko jaje jajetu,bez obzira da li su iz Rusije,Srbije,Amerike,potpuno isti profil ljudi.

Bane

pre 6 godina

HOCE DA POROBE CEO SVET.ZLOUPOTREBLJAVAJU MLADE I BIVSE ROBIJASE,NARKOMANE I PEDERE DA RUSE VLAST U SVIM ZEMLJAMA KOJE JOS UVEK CUVAJU SVOJ INTEGRITET, NEZAVISNOST I PATRIOTIZAM.ONO STO NIJE USPIO HITLER TO NASTAVLJAJU NJEGOVI POTOMCI!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija