• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24.sata.hr/Informer.rs

18.08.2017

09:53

(VIDEO) BOLESNIK IZ RIMA raskomadao ROĐENU SESTRU testerom, pa telo bacio u KANTU ZA ĐUBRE!

Vesti

(VIDEO) BOLESNIK IZ RIMA raskomadao ROĐENU SESTRU testerom, pa telo bacio u KANTU ZA ĐUBRE!

Podeli vest

Rimljanin Mauricio Diotalevi (62) priznao je da je ubio sestru Nikoletu (58) i bacio ostatke njenog tela u dve kante

On je zadavio sestru, a zatim je raskomadao testerom. Delove njenog tela ostavljao je u kantama za đubre između kvartova Parioli i Flaminio u Rimu.

Noge je ostavio u jednoj, a ostatak tela u drugu kantu. Nakon desetosatnog ispitivanja u stanici on je priznao zločin.

Diotalevi je sestru ubio 15. avgusta u stanu koji su delili. On je pozvao drugu sestru Mauru i rekao da se Nikoleta nije vratila kući

Maura je odmah prijavila policiji nestanak sestre.  Prema rečima poznanika, sestra i brat su imali težak život. Mauricio nije radio, a Nikoleta je zarađivala nešto držeći časove joge.

Jedini pravi izvor novca bio im je od iznajmljivanja stana njihovih roditelja. Nikoleta je vodila brigu o svemu i to je sve više smetalo bratu. Odbrana  se međutim ne slaže da je motiv ubistva ekonomski momenat.

Policiji su u rešavanju slučaja najviše pomogle kamere na kojima se u noći ubistva vidi Mauricio kako iznosi dve velike crne torbe.

Delove tela prvi je slučajno otkrio beskućnik koji je pretraživao kante za smeće i ugledao vezane noge.  Posle toga je krenula potraga za ostatkom tela, a dok su ga tražili Dioatalevi je već bio na ispitivanju. U trećoj su pak kanti pronašli žrtvinu odeću.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija