• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.01.2018

15:31

HOROR U SAD! Tinejdžer puškom ubio roditelje, sestru, prijateljicu porodice!

Vesti

HOROR U SAD! Tinejdžer puškom ubio roditelje, sestru, prijateljicu porodice!

Podeli vest

Policija američke savezne države Nju Džersi uhapsila je 16-godišnjeg dečaka zbog sumnje da je ubio roditelje, sestru i jednu staricu koja je sa njima živela u zajedničkom domaćinstvu

Zločin se, kako prenosi En-Bi-Si Njujork dogodio u gradu Long Brenč, u američkoj saveznoj državi Nju Džersi, a ubistvo je izvršeno poluautomatskom puškom .

Tinejdžer je, kako se navodi, uhapšen zbog sumnje da je počinio to ubistvo i posedovanje oružja u nezakonite svrhe.

Žrtve ubistva su roditelji 16-godišnjaka - Steven (44) i Linda Kolodži (42), njegova sestra Britani (18) i 70-godišnja Meri Šulc, koja je živela u toj kući.


Navodi se da su se pucnji čuli noćas odmah nakon ponoći, u prvim minutima Nove godine i da je policija u kući pronašla poluatomatsku pušku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija