• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

13.03.2018

16:46

NEOSNOVANE OPTUŽBE: Rusija uručila protestnu notu britanskom ambasadoru!

Vesti

NEOSNOVANE OPTUŽBE: Rusija uručila protestnu notu britanskom ambasadoru!

Podeli vest

 Ministarstvo spoljnih poslova Rusije je saopštilo da je uručilo britanskom ambasadoru protestnu notu povodom optužbi da je Moskva umešana u trovanje bivšeg ruskog špijuna Sergeja Skripala

Dvostruki agent Skripalj i njegova ćerka Julija nađeni su prošle nedelje u nesvesnom stanju na klupi u engleskom gradiću Solzberiju, a i dalje su u kritičnom stanju.

Britanska premijerka Tereza Mej obećala je kontra mere ako Rusija ne ponudi objašnjenje kako je nervni agens, razvijen u nekadašnjem Sovjetskom Savezu, dospeo u Solzberi.

Rusko Ministarstvo spoljnih poslova navodi da je pozvalo britanskog ambasadora u Moskvi Lorija Bristoua i uručilo mu protestnu notu zbog "neosnovanih optužbi" na račun Rusije.

To Ministarstvo je odbacilo reakciju britanskih vlasti na napad kao "provokativnu" i navelo da sumnja da je trovanje "još jedan beskrupulozan pokušaj vlasti Velike Britanije da diskredituju Rusiju".

SMEŠTAJU PUTINU ČAK 10 UBISTAVA! Antiruska propaganda na Zapadu POPRIMA OBRISE HISTERIJE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nena

pre 6 godina

NEMA STA DA SUMLJATE GOSPODINE LAVROV TO JE ISTINA

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija