• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputnjik.rs

22.08.2018

13:13

(VIDEO) AMERI, GLEDAJTE I UČITE! RUSI U SIRIJI UNIŠTILI 86 HILJADA TERORISTA! Tri godine rata u video prikazu od 10 minuta!

Vesti

(VIDEO) AMERI, GLEDAJTE I UČITE! RUSI U SIRIJI UNIŠTILI 86 HILJADA TERORISTA! Tri godine rata u video prikazu od 10 minuta!

Podeli vest

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je snimak privremenih rezultata vojne operacije u Siriji, saopštila je pres-služba Ministarstva

Na snimku, objavljenom na zvaničnom kanalu Ministarstva na Jutjubu, pokazuju se rezultati koje su ruski vojnici postigli tokom operacija protiv terorističkih grupa u Siriji.

U napadima ruske vojske u Siriji uništeno je više od 86 hiljada terorista i 830 vođa bandi. 

TRAMP SE MIRI SA DODIKOM, IZETBEGOVIĆ U ŠOKU?! Vašington uvideo da ne može bez Srpske, SAD PRIZNALE GREŠKU!

Ruska mornarica je tokom operacija na teritoriji Sirije izvela 189 borbenih pohoda, u kojima je učestvovalo 86 brodova i 14 podmornica, istakla je pres-služba Ministarstva.

AMERI ZAPRETILI PUTINU VOJNOM SILOM BEZ PRESEDANA: Rusiji se ne sme dozvoliti da ugrozi liderstvo SAD u 21 veku!

Tokom operacija Rusije u Siriji vladine snage povratile su 96,5 odsto teritorije, naspram osam odsto koje su kontrolisale na početku sukoba. Od terorista je oslobođeno 1.400 naselja.

U video-izveštaju se navodi da je vojno iskustvo u Siriji steklo više od 63 hiljade ruskih vojnika, među kojima 434 generala i oko 26 hiljada oficira.

TRAMP PADA U NAREDNIH 11 NEDELJA? Suočiće se sa izdajom saradnika, tužbama, medijskim linčom, A TU SU I KINA I RUSIJA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija