• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sputnjik

07.03.2019

16:22 >> 16:25

BRITANCI: RUSKA NAUKA JE ZAOSTALA, NA NIVOU JE 'ZEMLJA JE RAVNA PLOČA': London se odavno baš ničeg ne stidi, ali ovakva glupost je...

Vesti

BRITANCI: RUSKA NAUKA JE ZAOSTALA, NA NIVOU JE 'ZEMLJA JE RAVNA PLOČA': London se odavno baš ničeg ne stidi, ali ovakva glupost je...

Podeli vest

Stalna predstavnica Velike Britanije u Ujedinjenim nacijama Karen Pirs opisala je rusku nauku kao zaostalu, govoreći o rezultatima novog izveštaja Organizacije za zabranu hemijskog oružja (OZHO) o primeni hemijskog oružja u sirijskom gradu Dumi i reakciji Rusije na njega

Izveštaj o Dumi je važan zato što su ga napravili ugledni međunarodni stručnjaci pomoću velike količine opreme i znamo da se to Rusima nije svidelo. To je još jedan primer ruske nauke na nivou 'Zemlja je ravna ploča', rekla je Pirsova pre zatvorene rasprave Saveta bezbednosti UN o upotrebi hemijskog oružja u Siriji.

- Oni ne pridaju pažnje strancima i njihovom iskustvu, kao i sveobuhvatnom karakteru onoga što su uradili eksperti OZHO - nastavila je ona.

Pirsova smatra da su izveštaj sastavili nezavisni eksperti: „to želim da naglasim, koji pripadaju uglednoj međunarodnoj organizaciji i koju podržava međunarodna zajednica".

- I umesto što izveštaj OZHO pretvaraju u smeće, bilo bi mnogo bolje da Rusi svoju energiju usmere ka istraživanju razloga zašto je sirijski režim koristio hlor protiv sopstvenog stanovništva - zaključila je britanska predstavnica.

Organizacija za zabranu hemijskog oružja ranije je objavila izveštaj o rezultatima istrage incidenta u sirijskom gradu Dumi u Istočnoj Guti 7. aprila 2018. godine, u kojem se navodi da je u napadu najverovatnije upotrebljen hlor.

BRISEL LJUT ŠTO KINA KREDITIRA SRBIJU I GRADI JOJ INFRASTRUKTURU: EU je bolji partner, ali je PEKING POBEDIO NA BALKANU!

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da je svrha falsifikovanja informacija o upotrebi otrovnih supstanci od strane sirijske vojske zaštita terorista i opravdavanje mogucěih spoljnih vojnih napada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nina

pre 5 godina

za engleze bi bilo bolje da ćute jer su najpokvarenija i najbezobraznija nacija na svetu a što se tiče znanja oni su na nivou inkvizicije a to što misle o sebi da su uhvatili boga za muda daleko je od istine ,i neka paze da se ne strmeknu parajući oblake!!!

Perica

pre 5 godina

Debilizam Britanaca je fascinantna i svetska zdravstvena organizacija treba ozbiljno da se njima pozabave a kao prvo da ih strpaju komplet sve u ludaru.

Pinokio

pre 5 godina

Zaista, Britanci su toliko arogantni da se ničega ne stide. Čak i objavljeni video snimci nameštanja i snimanja "trovanja" i svedočenja koja su objavljena njima ne znače ništa, oni teraju svoju priču koju su smislili ... Baš me zanima da li će biti tako ku**eviti za par godina kad Amerika bude zauzdana.

deda Raša

pre 5 godina

Ja mislim da si ti zastarelija i tvoji to vide i hoće da ti preuzmu tron. Idi u istoriju prošlosti.

RINGISPIL

pre 5 godina

Da Rusi su stvarno zaostali, dok su Rusi leteli u svemir englezi su potkivali konje i kovali maceve od loseg gvozdja.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija