• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

10.04.2016

19:33

BRAVO SAŠA: Grand objavljuje CD i DVD sa Jeleninim nastupima, prihod ide porodici ubijene pevačice!

Estrada

BRAVO SAŠA: Grand objavljuje CD i DVD sa Jeleninim nastupima, prihod ide porodici ubijene pevačice!

Podeli vest

U emisiji posvećenoj tragično nastradaloj pevačici, Saša Popović je ugostio Nadu Topčagić, Indi i još neke Jelenine bliske prijatelje i saradnike. Takođe je i istakao koji će to veliki humani gest produkcija “Grand” učiniti u čast pevačice, koja je i sama započela karijeru kao “Zvezda Granda“, još sa 13 godina

O stravičnom zločinu koji se dogodio pre nedelju dana i mučki ubijenoj Jeleni Marjanović sa setom su pričale njene bliske prijateljice i koleginice Nada Topčagić i Indira Aradinović Indi, kao i Goran Ratković Rale, sa kojima je sarađivao i suprug pokojne pevačice, aranžer i kompozitor Zoran Marjanović.

Osim što su se Nada i Indi prisetile dugogodišnjeg drugarstva sa Jelenom, koje će im zauvek ostati u sećanju, Saša Popović je otkrio i koji će to humani gest produkcija “Grand“, u čijoj je izdavačkoj kući bila Jelena, učiniti u narednom periodu.

– Objavićemo DVD sa svim Jecinim nastupima, kao i CD sa kompilacijom pesmama koje je snimila. Ceo prihod od prodaje biće dat Jeleninoj porodici – rekao je Saša Popović u emisiji emitovanoj na TV Prva.

PROČITAJTE JOŠ: 

SAŠA POPOVIĆ: Jelena je želela da dovede liniju u red i trčanje ju je koštalo života!

(FOTO) CECA JE ZVALA SVOJOM NASLEDNICOM: Ovakav je bio prvi nastup surovo ubijene Jelene!

ZNA SE KO JE UBIO JELENU MARJANOVIĆ?! Očekuje se da monstrum uskoro bude UHAPŠEN!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija