• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.Jovanović

10.05.2017

19:08

(FOTO) ISPOVEST MARKA BULATA: Plašio sam se da mi beba neće preživeti, zato sam krio da sam dobio ćerku!

Estrada

(FOTO) ISPOVEST MARKA BULATA: Plašio sam se da mi beba neće preživeti, zato sam krio da sam dobio ćerku!

Podeli vest

Marko Bulat otkriva da se njegova supruga Marija porodila u šestom mesecu trudnoće, zbog čega je beba do juče bila u inkubatoru

Pevač Marko Bulat priznaje de je vešto krio da je još 17. februara dobio ćerku Doroteu, jer lekari nisu bili sigurni da će beba preživeti! Njegova supruga Marija Bulat porodila se prevremeno, u šestom mesecu trudnoće, pa je devojčica sve vreme bila u inkubatoru.
 

Marija pozove doktora u bolnici da pita kako je Dorotea, a on joj odgovori: "Ne znam šta da ti kažem, pitanje je da li će preživeti noć"
Marko Bulat

Bulat je juče izveo ćerkicu sa Instituta za majku i dete i prvi put je odveo kući. Beba je ležala na pulmologiji zbog problema s disanjem.

- Moje dete se rodilo čak tri meseca pre termina, koji je bio u maju. Ćerkica mi je od februara do juče bila u inkubatoru, i to u različitim bolnicama. Biti otac je prelepo osećanje, ali zbog naše situacije bilo je teških trenutaka. Desilo se da Marija pozove doktora u bolnici da pita kako je Dorotea, a on joj odgovori: "Ne znam šta da ti kažem, pitanje je da li će preživeti noć". Upravo zbog toga smo krili od medija da smo dobili dete - priča Bulat, i otkriva da ni u jednom momentu nije smeo da se prepusti sreći koju je osećao zbog činjenice da je najzad postao otac:

DRAMA MARKA BULATA! Supruga pevača se porodila pre tri meseca, beba sve vreme u inkubatoru!

Novak Đurović

Drugi brak, prvo dete

Marko i Marija su se venčali 2015. godine. Ovo je Bulatov drugi brak, pošto se 2012. godine razveo od Maje, s kojom je proveo punih 18 godina. Njih dvoje nisu imali dece.

- Imali smo jednu veliku radost koja je obavijena strepnjom i strahom. Uzdali smo se u Boga da će biti sve u redu i nismo mogli da zamislimo da će se desiti nešto drugačije. Dali smo joj ime Dorotea jer to znači "Božji dar". Ona to upravo i jeste.

On objašnjava da su imali jak razlog da kriju Marijinu trudnoću. Na to su se, tvrdi, odlučili jer je u vreme kada su saznali da će postati roditelji bila aktuelna "kokainska afera". Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je u sandučetu Markovog stana na Novom Beogradu pronađena droga, što je on odlučno demantovao.

Marija je imala vanmateričnu trudnoću, spontani pobačaj, a probali smo i veštačku oplodnju
Marko Bulat

- Kada se to pisalo, Marija je već bila trudna. Odmah sam otišao u Specijalnu bolnicu za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj i uradio test na drogu, koji je pokazao da sam "čist", iako su me nazivali narkomanom. Dok je trajao taj napad na mene i Mariju, saznali smo da čekamo bebu. Odlučili smo da o tome ne pričamo javno. Znala je samo naša porodica - kaže pevač.

Bulat priznaje da je njegova i Marijina borba za potomstvo bila teška.

- Imala je vanmateričnu trudnoću pre ove. Plod je bio zaglavljen u desnom jajovodu, pa je morao da se odstrani. Marija je imala i spontani pobačaj. Takođe smo probali i veštačku oplodnju, koja nije bila uspešna. Zbog svega toga je naša ćerka pravi blagoslov - ističe pevač.

Novak Đurović

 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija