• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2017

23:18

NE MORA DA BRINE O KONKURENCIJI! Prijovićka: Momci me ne muvaju zbog Filipa!

Estrada

NE MORA DA BRINE O KONKURENCIJI! Prijovićka: Momci me ne muvaju zbog Filipa!

Podeli vest

Aleksandra Prijović kaže da je frajeri uopšte ne muvaju jer svi znaju da je u ozbiljnoj vezi sa Filipom Živojinovićem

- Tokom nastupa mi momci ne prilaze. Svi znaju da sam zauzeta i kada imam dečka, zauzmem stav iz koga se jasno vidi da mene niko ne zanima. Nema neke razlike ni kada sam sama. Jednostavno, dođem da odradim tezgu najbolje što mogu i to je to - objasnila je pevačica za portal Pink.rs i dodala da je srećna što publika zna skoro sve numere sa njenog novog albuma "Testament":

- Mislim da su pesme presudne kad je popularnost u pitanju. Kad nemaš hit, nemaš ništa! Džabe sve reklame ovog sveta ako nemaš hit. Meni je najveća sreća kad dođem na nastupe gde pevaju samo moje pesme.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maki

pre 6 godina

Slusala sam je uzivo i samo mogu da kazem da je DIVNA. Veoma je profesionalna, nastup je odlican, a ima i dusu, sto mnogim pevacicama danas nedostaje.

kaligula

pre 6 godina

Muvamo te mi samo tako, dosadice ti filip. Kad te bude slava udarila u glavu, odleteces ti

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija