• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IVAN GAJIĆ

12.04.2018

20:25

RADA BOLESNA, PADA U NESVEST OD BUKE: Popularna pevačica ima ozbiljan zdravstveni problem!

Estrada

RADA BOLESNA, PADA U NESVEST OD BUKE: Popularna pevačica ima ozbiljan zdravstveni problem!

Podeli vest

Radmila Manojlović ima poremećaj centra za ravnotežu, zbog čega mora da pije lekove i ide redovno kod lekara

Rada Manojlović ima ozbiljan zdravstveni problem jer joj je poremećeno funkcionisanje centra za ravnotežu! Pevačica zbog ovog problema često pada u nesvest, što joj otežava svakodnevno funkcionisanje.

- Nekoliko puta su mi se desile takve vrtoglavice da nisam znala šta me je snašlo. Par puta sam pala i u nesvest, ali to je, hvala Bogu, sve prošlo. Prvo počne da mi se magli pred očima, i onda u jednom trenutku ništa ne vidim. Tada moram da sednem negde dok to ne prođe. Nekad taj "napad" traje desetak sekundi, a nekad me drži i po nekoliko minuta - iskreno priznaje Rada.

Porodica i prijatelji Manojlovićeve su se uspaničili zbog

Magla pred očima

Prvo počne da mi se magli pred očima, i onda u jednom trenutku ništa ne vidim. Tada moram da sednem negde dok to ne prođe

Rada Manojlović

ovog problema, pa su je nagovorili da poseti lekara. Nakon detaljnih pregleda, doktori su joj propisali odgovarajuću terapiju, ali su joj naredili i da izbegava buku, što je zbog njenog posla nemoguće.

- Kad su ti problemi počeli da mi se dešavaju, ja sam kao i svaka druga neodgovorna osoba celu situaciju pripisivala umoru, nezdravoj ishrani, stresnom načinu života. Pošto sam stalno u nekoj gužvi, trci, frci, nisam imala vremena da odem kod lekara. Iskreno - i mrzelo me je. Međutim, pošto sam videla da se to ponavlja, otišla sam na pregled. Vrlo brzo su ustanovili šta je problem. Sada uzimam neke lekove, ali su mi rekli da moram da izbegavam buku koliko god mogu - kaže pevačica.

Ona priča

Nigde bez čepova za uši

Na svoje nastupe nosim čepove za uši, pa se na taj način čuvam. Šta ću, moram

Rada Manojlović

da se zabrinula kako će to izvesti zbog posla, jer je na njenim nastupima preglasna muzika, ali tvrdi da je ipak našla neko, kakvo-takvo, rešenje.

- Privatno potpuno izbegavam bučna mesta, a i kada radim, trudim se da nisam pored zvučnika. Na svoje nastupe nosim čepove za uši, pa se na taj način čuvam. Šta ću, moram. Kada se sve bude vratilo u normalu, najlakše će mi biti da se ratosiljam te zaštite za uši.

Izbacila novu pesmu

Pevala na humanitarnom događaju

Bez obzira na zdravstvene probleme, Rada se pojavljuje i na humanitarnim događajima. Ona je pre nekoliko dana pevala na koncertu za bolesnu braću Veljka i Aleksu, kako bi se skupilo što više novca za njihovo lečenje. Iako joj nije bilo dobro, pevačica je ispoštovala protokol, pa je tako sa čepovima u ušima otpevala nekoliko pesama, a potom i dala novac za decu.

- Tačno je da mi nije bilo dobro, ali kada su takvi događaji u pitanju, ne mogu da se ne odazovem. Ti mališani su imaju ozbiljne zdravstvene probleme, i smatram da bismo, kada bismo se svi udružili, mogli da im pomognemo - rekla nam je Rada.

Rada je juče objavila novu pesmu "Lavlje krzno", koju je snimila u duetu sa mladim reperom Leonom. Numera je naišla na odlične reakcije, a Manojlovićeva veruje da će ovaj singl biti veliki hit.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija