• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

31.08.2020

08:52

ČUVENI MANDA NIJE BIO JEDINI! OVU osnovnu školu su pohađali MNOGI POZNATI! Od Janka Tipsarevića do Igora Kojić i Čede Jovanovića!

Kultura

ČUVENI MANDA NIJE BIO JEDINI! OVU osnovnu školu su pohađali MNOGI POZNATI! Od Janka Tipsarevića do Igora Kojić i Čede Jovanovića!

Podeli vest

Svi oni nose lepe uspomene iz đačkih klupa, a mnogi se i danas sećaju kako su se sretali u školskom dvorištu tokom velikog odmora.

Osnovna škola "Ivan Gundulić" nije samo poznata po tome što je najstarija obrazovna ustanova na Novom Beogradu već i po tome što su mnoge zvezde upravo u njoj završile prvih osam razreda školovanja.

TOLIKO JE ZGODAN DA PADAJU VILICE! Naš glumac Srđan Timarov MAMI UZDAHE u petoj deceniji - Žene mole da ih OŽENI!

Foto: Starsportphoto

Svi oni koji su odrastali na Fontani ili u blizini nju su izabrali za sticanje osnovnog obrazovanja. "Ivan Gundulić" završio je teniser Janko Tipsarević, koji je živeo u zgradi tik do škole. On je bio dobar učenik i ovu ustanovu nikada nije zaboravio, pa ju je posetio 2012. godine u sklopu akcije "Dodir šampiona". - Krivo mi je što češće ne dolazim ovde jer, kao što znate, moji roditelji žive pored. Igram tenis, putujem puno i nemam mnogo vremena, ali voleo bih da u 2013. godini bar jednom-dvaput dođem ovde. Hvala ministarstvu što me je uključilo u ovu priču, koja je svakako emotivnija pošto je ovo moja škola - rekao je tada Tipsarević.

OVO JE NAJTUŽNIJA SRPSKA REČ! Odnosi se na decu i njeno značenje je JEZIVO! Ima veze sa njihovim OČEVIMA!

I nekadašnji košarkaš Dušan Kecman završio je "Gundulić", kao i manekenka Ivana Kukrić, koja je bila generacija iza njega.

Foto: printscreen/tvpink

A kada je ona bila drugi razred, đak prvak te iste škole postala je i bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi. Godinama pre njih ova škola bila je izbor roditelja pokojnog glumca Milorada Mandića Mande, ali i političara Čede Jovanovića.

ISPECI, PA RECI! Ovo je 10 rečenica koje UNIŠTAVAJU BRAKOVE I PORODICE, dobro razmislite šta pričate!

Foto: Printscreen You Tube/Amig show

U istim učionicama nastavu su slušali i bivši muž Nataše Bekvalac Luka Lazukić, ali i bivši muž Leontine Vukomanović, violinista Filip Pat.I Dragan Kojić Keba je izabrao ovu ustanovu osnovanu 1950. godine za sticanje obrazovanja njegovog sina Igora Kojića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Uspešno održana konferencija Lepota žene!
Moda i lepota

Uspešno održana konferencija Lepota žene!

Konferenciju "Lepota žene" drugu godinu za redom organizovala je agencija "Advertising Solutions", na čelu sa Natašom Vulin. Tokom celodnevnog programa, 21. maja, u prostoru Jugoslovenske kinoteke govorilo se o ženama kroz prizmu zdravlja, snage, pobede i lepote.

22.05.2024

16:37

Džet set

Srbija