• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

21.11.2023

14:15

Repertoar Zvezdara teatra u decembru u znaku donatorskih programa i poklon predstava

Promo

Kultura

Repertoar Zvezdara teatra u decembru u znaku donatorskih programa i poklon predstava

Podeli vest

Danas u 12 časova počela je prodaja ulaznica za decembarski repertoar

Donatorski koncert Vlade i Bajke posvećen "Malim herojima" NURDOR-a (Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka) biće održan u Zvezdara teatru 10. decembra.

Sav prihod od prodatih ulaznica biće ustupljen NURDOR-u. Naslovna numera koncerta "Da li veruješ" koja slavi život, biće ovom prilikom posvećena "Malim herojima".

Na dan koncerta u prodaji će biti dostupan i album Vlade i Bajke "Hodač po žici", kao i knjiga "Da li veruješ?", Dragutina Balabana-Bajke, a sav novac će takođe biti doniran NURDOR-u, kao podrška misiji Udruženja. Cena ulaznice za koncert je 1000 dinara.

Poklon predstava Zvezdara teatra i Pan teatra deci Beograda, "Novogodišnje avanture Male sirene i princa Ivana", planirana je za 29.12. sa početkom u 11 časova.

Besplatne ulaznice se preuzimaju na blagajni pozorišta.

Veče poezije sa Matijom Bećkovićem je tradicionalni dobrotvorni program koji Matija održava pred kraj svake godine u Zvezdara teatru. Naš uvaženi pesnik i akademik će 28. decembra govoriti svoje objavljene i neke nove stihove, a prihod od prodaje ulaznica i donatorskih priloga ustupa zajedno sa pozorištem Zvezdara teatar u humanitarne svrhe.

Foto: Promo

 

Beogradska umetnička nova teritorija – BUNT organizuje "Dan Damjana Diklića" na Sceni Danilo Bata Stojković. Program čine dve muzičke celine, "Zbirka za male flautiste" i opera za decu "Crvenkapa". Program će biti izveden dva puta 23. decembra sa početkom u 16 i 18 časova. Festival BUNT će prihod od ulaznica donirati u dobrotvorne svrhe. Cena ulaznica za ovaj muzički događaj je 600 dinara.

U decembru su planirana i četiri izvođenja naše najnovije predstave "To kad uvati ne pušta" Miodraga Karadžića u režiji Milana Karadžića, koja je premijerno izvedena 8. novembra. Ova duodrama sa Mimom Karadžićem i Nelom Mihailović je na repertoaru 13, 18, 21. i 26. decembra.

Predstava "Kuća" Nebojše Ilića biće izvedena pet puta tokom decembra – 5, 12, 17, 24. i 25.12.

Monodrama "Knjiga o Milutinu" će imati čak šest izvođenja – 2,4,6,20,23 i 27. decembra.

Ulaznice su dostupne na sajtu pozorišta, kao i na blagajni radnim danima 12-18 časova (odnosno do početka predstave) i vikendom dva sata pre početka predstave.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija