• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.S.

01.02.2024

12:54

Danica Crnogorčević objavila snimak sa koncerta u Beogradu, pa poručila: Nema lepše i veličanstvenije slike (VIDEO)

Tanjug

Kultura

Danica Crnogorčević objavila snimak sa koncerta u Beogradu, pa poručila: Nema lepše i veličanstvenije slike (VIDEO)

Podeli vest

Intеrprеtatorka duhovnе i tradicionalnе muzikе, velika etno-umetnica Danica Crnogorčević održala je 29. i 30. januara solistički koncert u Beogradu, u MTS dvorani, ispunjenoj do poslednjeg mesta.

Sada se Danica oglasila na svom Instagramu, objavivši video-snimak sa koncerta, podelila je utiske sa održanih koncerta. 

"Nema lepše i veličanstvenije slike, nego videti dečicu koja sa takvim žarom i ljubavlju pevaju pesme o Kosovu i Metohiji, o našoj slavnoj istoriji, o našim slavnim precima", napisala je Danica pa dodala: 

"Sve mi se čini, da koliko god bilo sunovrata svuda oko nas, negde na kraju tunela se nazire neka svetlost koja nas je kroz vekove čuvala, vodila, hranila. Ta svetlost se vidi, na njihovim licima, srcima, očima", poručila je etno-umetnica. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija