• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.02.2024

12:22

Tajne vinove loze otkrivene u trećoj sezoni

Radoslav Vladić

Kultura

Tajne vinove loze otkrivene u trećoj sezoni

Podeli vest

Radnja treće sezone kreće godinu dana unapred, scenom Anjine svadbe. Međutim, radnja brzo dobija neočekivan obrt kada ona popije otrovano vino, zbog čega pada u komu.

Dugoočekivana treća sezona popularne serije „Tajne vinove loze“ počinje svoje emitovanje 12. februara na kanalu Superstar, svakog radnog dana od 21h. Ovaj nastavak će gledaoce povesti kroz niz uzbudljivih događaja, zapleta i intriga koje će dodatno produbiti priču o porodičnim rivalstvima, ljubavi i tajnama.

Radnja treće sezone kreće godinu dana unapred, scenom Anjine svadbe. Međutim, radnja brzo dobija
neočekivan obrt kada ona popije otrovano vino, zbog čega pada u komu. Porodice Tomović i Smiljanić sada su suočene sa zadatkom otkrivanja istine o ovom zločinu, što će ih dovesti do mračnih tajni i neotkrivenih sukoba.

Foto: Radoslav Vladić

 

Povratak godinu dana unazad otkriva gledaocima tenzije među novim likovima, uključujući Ines Brunjak i Anjinog mladoženju Mateja. Nove intrige se razvijaju kroz priču, sa Inesinim ljubomornim bivšim mužem Josipom, poslovnim čovekom Slobom Grbićem i zelenašem Jagodincom koji dodatno komplikuju već napetu situaciju.

Dok se tenzije među likovima rasplamsavaju, poslednja trećina sezone donosi eksplozivne sukobe irazrešenje dramskih i trilerskih niti. Gledaoci će biti vođeni kroz vrtlog događaja kako bi konačno saznaliko stoji iza trovanja i da li je otrovano vino uopšte bilo namenjeno Anji.

Foto: Petar Popović

 

Glumačku postavu predvode talentovani glumci poput: Vojina Ćetkovića, Slobode Mićalović, Anite
Mančić, Sergeja Trifunovića, Lucije Šerbedžije, Frane Lasića, Nebojše Milovanovića, Jova Maksića, Sene Đorović, Marka Vasiljevića, Aljoše Vučkovića, Ive Manojlović, Luke Grbića, Milice Zarić, Dare Džokić, Staše Nikolić, Ivana Zarića, Marka Janjića i Ivana Zekića.

U produkciji Telekom Srbija i Metro productions očekuje vas dinamična treća sezona serije pod
rediteljskom palicom Ana Marije Rosi i Gorčina Stojanovića koji su i ovaj put uspeli da prikažu
neverovatnu priču o dvoje strastvenih proizvođača vina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!
Fudbal

Kakva uvertira za PSŽ: Lajpcig demolirao Borusiju, Bajern preživeo!

Ekipa Borusije iz Dortmunda ubedljivo je savladana na gostovanju Lajpcigu sa 4:1 u 31. kolu Bundeslige, pa je pitanje kako će ovaj poraz uticati na "milionere" pred njihov okršaj sa Pariz Sen Žermenom u polufinalu Lige šampiona 01. maja. Bajern je ostvario tešku pobedu nad Ajntrahtom od 2:1, a sa tri boda izvukli su se Volfsburg i Verder Bremen.

27.04.2024

18:55

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija