• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

01.03.2024

14:32

Ivan Bosiljčić poslao snažnu poruku kolegama: "Nakon tragedije u Ribnikaru, moramo to promeniti"

Miloš Rafailović

Kultura

Ivan Bosiljčić poslao snažnu poruku kolegama: "Nakon tragedije u Ribnikaru, moramo to promeniti"

Podeli vest

Ivan Bosiljčić se poslednjih godina okrenuo više veri i Bogu, a u jednom intervjuu otkrio je i da tako bira svoje uloge.

Popularni Ivan Bosiljčić gradi uporedno karijeru glumca i pevača, a publiku je osvojio ulogama u serijama "Ranjeni orao" i "Greh njene majke"

Bosiljčić sa suprugom Jelenom Tomašević uživa u braku od 2011. godine i oni važe za jedan od najskladnijih parova na našoj estradnoj sceni.

Poslednjih godina, Ivan se više okrenuo veri i Bogu, te je postao i svesniji koliko njegove uloge imaju uticaj na društvo. Glumac je u jednom prilikom otkrio da je jednu ulogu odbio jer je njegov lik trebao da oskrnavi veru.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Odbio sam jednu ulogu kada je trebalo moj junak da ubije sveštenika i da išutira pričešće. Postoje neke stvari, koje su čak i u kreativnom smislu, nedopustive. Čak i u snu kada bi mi se desile, ja bih ih ispovedao. U poslednje vreme mnogo pazim koliki odjek imaju uloge mojih kolega i u kakvu bih situaciju ja mogao da dođem, naročito kada se vidi kakav iskrivljeni uticaj možemo imati na decu i omladinu. Milim da smo se svi zapitali posle tragedije u Ribnikaru kakav je naš uticaj na društvo, i ako do sada nismo bili svesni, moramo da se odmah probudimo i da damo sve od sebe u nežnosti i obazrivosti, tako biram svoje uloge - ispričao je Ivan u emisiji na Blic televiziji.

Podsetimo, omiljeni glumački par, Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, posle više od 15 godina ponovo zajedno tumače glavne uloge u filmu "Jorgovani".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija