• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net/Informer.rs

20.01.2017

12:00

(VIDEO) POTRESNO! Italijanski DJ moli predsednika: Dozvolite mi da umrem, NE MOGU VIŠE!

Showbiz

(VIDEO) POTRESNO! Italijanski DJ moli predsednika: Dozvolite mi da umrem, NE MOGU VIŠE!

Podeli vest

Bivši di-džej Fabijano Antonijani poslao je pismo italijanskom predsedniku Serđu Materli u kojem traži pravo na eutanaziju

- Bio sam DJ Fabo, a sada samo želim da umrem. Pomozite mi da izađem iz ovog kaveza - počeo je ovaj tridesetdevetogodišnjak. 

- Predsedniče republike, želim da umrem i ne želim više da patim. Treba mi vaša pomoć. 

S obzirom na to da Fabijano teško govori, njegovu želju izgovorila je njegova verenica Valerija. Fabijano tvrdi da je živeo punim plućima, radio kao di-džej, plesao, vozio motor i putovao, a danas je slep i paraplegičar. 

U videu je ispričao dve priče, svoj život do 2014. godine kada je doživeo tešku saobraćajnu nesreću i posle nje. 

- Bio sam mladić koji je uživao u životu, pomalo buntovnik. Uradio sam mnogo toga u životu, a najveća strast mi je bila muzika. Uz mene je bila i moja verenica Valerija, koja mi danas daje glas kojim vam se obraćam jer ja teško govorim, gospodine predsedniče. 

On je govorio i o životu posle nesreće. 

- Nisam odmah gubio nadu, pokušavao sam da se izlečim, isprobavao razne terapije. Nažalost, bez rezultata. Od tada sam u kavezu, nisam depresivan, ali više ne vidim i ne mogu da se krećem.

Pomoć mu je potrebna 24 sata, ništa ne može sam, a više ni ne sluša muziku jer ga rastužuje. 

- Želim da umrem bez patnje. Znam da vi ne donosite zakone, ali vas molim da intervenišete - zaključio je.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija