• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Mail

19.12.2021

22:06

TUGA DO NEBA! POZNATI PEVAČ PREMINUO OD POSLEDICA KORONAVIRUSA!

Printscreen You Tube

Showbiz

TUGA DO NEBA! POZNATI PEVAČ PREMINUO OD POSLEDICA KORONAVIRUSA!

Podeli vest

Španski pevač Karlos Marin, našoj publici poznat kao član grupe "Il Divo", preminuo je u bolnici od posledica koronavirusa.

Marinu je Kovid-19 dijagnostikovan 7. decembra, a već sutradan je hospitalizovan, te je nekoliko dana kasnije stavljen je u medicinski indukovanu komu u Kraljevskoj bolnici u Mančesteru.

Ovaj 53-godišnji Španac je bio hospitalizovan na odeljenju intezivne nege gde je podvrgnut intubaciji, prenosi "Daily Mail".

Foto: Printscreen You Tube

Preminuo pevač Karlos Marin

Smrt slavnog pevača potvrdio je i sastav "Il Divo" na Tviteru: 

- Slomljenog srca vas obaveštavamo da je naš prijatelj i partner Karlos Marin preminuo. Nedostajaće svojim prijateljima, porodici i fanovima. Nikada neće postojati takav glas ili duh kakve je imao Karlos - stoji u njihovoj objavi.

Pevač je bio deo ove hit grupe od samog osnivanja 2003. godine, a "Il Divo", inače pioniri operskog popa, prodali su više od 30 miliona albuma širom sveta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija