• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

24.09.2023

20:00

Oni uopše ne znaju da se seksaju! Eminem ima mali alat, Anđelina je kao mrtav konj, a za Kolina Farela ćete se šokirati

EPA

Showbiz

Oni uopše ne znaju da se seksaju! Eminem ima mali alat, Anđelina je kao mrtav konj, a za Kolina Farela ćete se šokirati

Podeli vest

Proglašeni su najgorim ljubavnicima u Holivudu po nekim listama.

U svetu zabave i filma, holivudske zvezde često se prikazuju kao ikone senzualnosti i strasti, igrajući uloge zavodnika, zavodnica, mačo tipova i vrhunskih ljubavnika na velikom platnu. 

Međutim, s vremena na vreme, ispostavi se da njihova stvarna seksualna iskustva ne prate njihovu glamuroznu sliku na ekranu. Ovde ćemo se pozabaviti nekoliko zvezda koje su stekle sramnu reputaciju kao najgori ljubavnici u Holivudu.

Kejti Peri, koja je osvojila srca mnogih svojim muzičkim hitovima, delila je svoj život sa Raselom Brendom, komičarem i glumcem. Međutim, čini se da njihov brak nije bio samo neslavan u smislu emotivnog spajanja. Brend je jednom prilikom izneo svoje osećaje o njihovom intimnom životu, priznavši da je tokom seksualnog odnosa često razmišljao o drugim osobama. Ovaj komentar sugerisao je da njihova veza nije bila ispunjena strašću i povezanošću, bar s Brendove strane.

Foto: APfoto

 

 

Drejk, kanadski reper i izvođač, takođe nije uspeo da ostavi snažan utisak kao partner u spavaćoj sobi prema tvrdnjama njegove bivše devojke, Sin Santane. Ona je javno izjavila da je Drejk bio sebičan ljubavnik koji je insistirao na tome da se gledaju u ogledalu tokom seksualnih aktivnosti. Ova izjava sugerisala je da je njegova pažnja bila usmerena na sopstveni izgled i zadovoljstvo, umesto na međusobnu intimu i partnera.

Dženifer Aniston, omiljena glumica iz hit serije "Prijatelji," takođe je postala predmet tračeva o svojim ljubavnim veštinama. Američki tabloidi su širili glasine da je ona "razmažena princeza" u krevetu, sugerišući da je pasivna i neinicijativna tokom seksualnih odnosa. Navodno, muškarci su morali da preuzmu inicijativu u njihovoj intimnoj vezi, dok se ona ograničavala na pasivno ležanje.

Foto: EPA

 

 

Tajger Vuds, legenda svetskog golfa, našao se u žiži javnosti zbog svoje vanbračne afere sa Džejmi Grabs. Ova žena je javno ocrnila jednog od najboljih igrača golfa, tvrdeći da je Tajger bio "užasan u krevetu". Iako su takve tvrdnje često izazvane emotivnom nesigurnošću ili ljutnjom nakon prekida veze, one su ipak dospele u medije i ostavile trag na njegovoj reputaciji.

Kolin Farel, poznati irski glumac i srcelomac, takođe nije uspeo da impresionira jednu Francuskinju koja je bila domaćica kod Vudija Alena. Ona je izjavila da je Kolin, iako na ekranu igra tigra, u stvarnosti bio "divalj koliko i Miki Maus". Ovakve tvrdnje mogu uzdrmati reputaciju holivudskih zavodnika.

Foto: Reuters

 

 

Bredli Kuper, poznat po svom šarmu i talentu, našao se u središtu pažnje nakon što su procurile glasine o njegovom ljubavnom životu. Navodno je glumac bio loš ljubavnik, "mlak kao voda za pranje sudova". Takođe je tvrdio da tokom seksa priča na francuskom, verujući da će to uzbuđivati partnerku, ali je to umesto toga delovalo smešno.

Foto: EPA

 

 

Eminem, slavni reper, nije prošao bez svojih kontroverznih tračeva. Njegova bivša supruga Kim Meters izjavila je da Eminem "nije baš obdaren". Ova izjava izazvala je mnogo pažnje, mada treba napomenuti da je reč o subjektivnom iskustvu.

Anđelina Džoli, jedna od najpoznatijih glumica u Holivudu, takođe nije izbegla tračeve o svojim seksualnim veštinama. Iako se može smatrati da su ovi komentari potekli iz osvete bivšeg supruga, Bili Bob Tornton je navodno rekao da je Anđelina bila "dosadna k'o smrt" u spavaćoj sobi.

Foto: EPAIMAGES

 

 

Elvis Prisli, kralj rokenrola, bio je legenda na sceni, ali čini se da njegovo seksualno iskustvo nije bilo jednako impresionirajuće. Navodi da je bio "bednik" u krevetu pojavili su se kroz svedočenja ljudi iz njegovog okruženja.

Foto: AP/Photo

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija