• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

03.03.2024

15:57

Majka Majli Sajrus je preotela ćerki dečka, a onda se i udala za njega: "Nije sačekala ni da raskinu"

profimedia

Showbiz

Majka Majli Sajrus je preotela ćerki dečka, a onda se i udala za njega: "Nije sačekala ni da raskinu"

Podeli vest

Tiš Sajrus (56) nije krila da se zaljubila u tadašnjeg dečka najmlađe ćerke Noe, onda ga preotela, da bi se prošle godine i udala za njega.

Menadžerka i mama Majli Sajrus, Tiš Sajrus, prošle godine je stala na ludi kamen i udala se za zvezdu serije "Prison Break", Dominika Persela (54).

Kako je ranije pisao magazin "Us Weekly", ranije se Dominik viđao sa njenom najmađom ćerkom Noom, tako da joj je Tiš preotela momka. 

Foto: profimedia

 

- Noa i Dominik bili su prijatelji s povlasticama, viđali su se povremeno, a prestali su da izlaze kada se on zaljubio u Tiš - rekao je izvor za novine, te je dodap i da je majka znala za vezu ćerke s Dominikom, ali joj nije dala da o tome priča pre venčanja.

Kako je izvor još otkrio, Noa je jako povređena ovom majčinom odlukom, jer Tiš nije ni sačekala da njih dvoje prekinu, već je odmah navalila na Dominikana.

Foto: profimedia

 

- Noa se još viđala s Dominikom kad je Tiš počela da ga zavodi. Sukob između Noe i Tiš je dublji nego što ljudi misle. Noa je jako uznemirena - kaže.

Tiš i Dominikan su prošle godine organizovali veliko venčanje, na kom Noa nije prisustvovala, a kako je izvor otkrio, Tiš ju nije ni pozvala.

Foto: profimedia

 

- Tiš nije pozvala Noa i Brajsona na venčanje, blokirala ih je na Instagramu nakon što je započela vezu s Dominikom - rekla je osoba bliska toj porodici.

Navodno je Noa teško podela majčinu vezu s muškarcem s kojim se ona prethodno viđala, ali se kasnije verila sa modnim dizajnerom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija