• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mondo/Informer/D.S.

06.04.2024

23:10

Anđelina Džoli optužila Breda Pita za nasilje! Glumica ima sve dokaze, oglasili se njeni advokati

Reuters

Showbiz

Anđelina Džoli optužila Breda Pita za nasilje! Glumica ima sve dokaze, oglasili se njeni advokati

Podeli vest

Glumica Anđelina Džoli iznela je šokantne tvrdnje na račun bivšeg supruga Breda Pita.

Bitka bivšeg najpoznatijeg para Holivuda, Anđeline Džoli i Breda Pita, i dalje traje pred sudom. Detalji odnosa slavnih oskarovaca ne prestaju da zapanjuju javnost, a sada je Anđelina optužila Breda za fizičko zlostavljanje tokom braka.

Par je bio u vezi od 2006. godine i zajedno odgajao šestoro dece - troje biološke i troje usvojene. Sve se završilo nakon incidenta u privatnom avionu 2016, kada Anđelina tvrdi da je Bred fizički nasrnuo na sina Medoksa, ali i nju.

Foto: EPAIMAGES

 

Tim advokata glumice podneo je papire sudu u kojima ona tvrdi da je Pit i ranije bio nasilan prema njoj, ali da je tada prvi put svoj bes iskalio na deci.

Bred Pit je, tvrdi Anđelina, u avionu ispolivao i nju i decu vinom i pivom, fizički nasrnuo na najstarijeg sina Medoksa, a potom i nju. Anđelina kaže da ga je držala s leđa kada se namerno bacio unazad tako da su pali na red sedišta iza sebe.

Foto: Reuters

 

- Pitova istorija fizičkog nasilja započela je davno pre incidenta u avionu, ali se tada prvi put usmerio na decu. Postoji istorija zlostavljanja, kontrole i prikrivanja incidenata, a Džolijeva poseduje dokaze u vidu svedočenja, e-mailova i fotografija koji će potkrepiti kako je pokušavao da prikrije svoje ponašanje - navode njeni advokati.

U dokumentima Anđelina dalje navodi da su poslednje reči koje je čula od svog tadašnjeg supruga bile "je*i se, je*ite se svi vi".

Foto: Reuters

 

- Nazvao ju je kučkom i zgrabio je za glavu i ramena, potom je drmao - piše u dokumentima.

Pit poriče da je fizički nasrnuo na decu ili Anđelinu i nikada nije zvanično bio optužen za nasilje prema njima. Par je i dalje u jeku sudske bitke oko francuske vinarije koju su glumci zajednički kupili, kao i starateljstva nad decom koja su još uvek maloletna.

Par ima usvojenu decu Medoksa (22), Paksa (20), Zaharu (19) kao i biološku kćerku Šajlo (17) i blizance Vivijen i Noksa (15).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija