• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.05.2016

22:39

ROĐAKA PROGOVORILA Evo šta se stvarno događa sa najpoznatijim svetskim parom!

Showbiz

ROĐAKA PROGOVORILA Evo šta se stvarno događa sa najpoznatijim svetskim parom!

Podeli vest

Šanika Nouls, rođaka Bijonse, otkrila je šta se zapravo događa u životu Džej Zija i slavne pevačice.

- Oni se već godinama razilaze u tišini. Odnosno, posvađaju se, pa neko vreme žive odvojene živote. Ali se nikada nisu baš, baš razišli. Kada god bi došlo do nekog odvajanja, uvek su znali da to nije pravi kraj, već samo pauza. Koliko ja znam od razvoda nema ništa -  kaže Šanika. 

Ona dodaje da je Bijonse vrlo svesna da je Džej Zi imao i druge žene osim nje, ali da se pevačica trudi da pobedi sve to. 

- Svaki trač tog tipa ih poremeti i Bijonse je godinama naučila kako da se nosi sa tim i kako da mu prašta. Ne bi svaka žena bila spremna na to… Ona je jaka i pravi je borac, a i ne želi da joj se porodica raspadne. Njeno vreme tek dolazi, pogotovu sa ovim novim albumom - kaže Šanika.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija