• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Bulevar.b92.net

17.12.2016

13:04

LEONARDO DIKAPRIO ne može da preboli smrt svog kolege

Showbiz

LEONARDO DIKAPRIO ne može da preboli smrt svog kolege

Podeli vest

Vest o smrti poznatog glumca Alana Tika potresla je mnoge, posebno njegove kolege

Na društvenim mrežama se povodom njegove smrti oglasio i Oskarovac Leonardo Dikaprio. 

Poznati holivudski glumac je u sitkomu "Od muke do nauke“ igrao Tikovog usvojenog sina, pa je ova tužna vest i te kako pogodila glumca. 

 - Alan je bio dobar otac, muž, prijatelj i glumački uzor. Znao je kako da iskoristi moć zabavne industrije kako bi pozitivno uticala na živote mogih, uključujući i moj. Zauvek ću biti zahvalan za priliku koju sam dobio da radim sa Alanom tako rano u mojoj karijeri. Bio je gospodin sa stilom, imao je veliko srce i naučio je mene i mnoge druge vredne lekcije o skromnosti i zahvalnosti. Video sam ga bezbroj puta tokom godina i svaki put kad bi Alan Tik ušao u prostoriju, niko nije bio više kul od njega. Već mi nedostaje, moje misli i molitve su sa celom porodicom Tik tokom ovog teškog perioda -  napisao je na Fejsbuku Dikaprio.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija