• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/infomer.rs

28.06.2018

08:19

KANJE VEST ŠOKIRAO: Sve vreme RAZMIŠLJAM O SAMOUBISTVU! To je za mene uvek opcija!

Showbiz

KANJE VEST ŠOKIRAO: Sve vreme RAZMIŠLJAM O SAMOUBISTVU! To je za mene uvek opcija!

Podeli vest

Poznati reper i dizajner Kanje Vest imao je suicidne misli, nedavno, posle sopstvene izjave o ropstvu. Uplašen da će ga supruga starleta ostaviti zbog toga, počeo je da poziva članove njene porodice

Kanje je želeo da sazna šta svako od njih misli o njemu, kao i da li znaju nešto o mogućem razvodu od Kim Kardašijan. Pri tome, reper je priznao da ga misli o samoubistvu nisu ni na trenutak napustile. U izjavi za Njujork Tajms, on je priznao da se kaje zbog svoje nesmotrene izjave. 

 - Kad čujete za ropstvo koje traje 400 godina. 400 godina? To mi zvuči kao izbor -  rekao je između ostalog u intervjuu za portal TMZ, što je naljutilo američku javnost, ali i njegovu suprugu. Reper se zabrinuo šta bi ona, tim povodom, mogla da uradi. 

 - Sedam dana posle onoga šta sam izjavio, svi znate o ropstvu, nazvao sam nekoliko članova njene porodice i pitao ih da li ona namerava da me ostavi' -  priznao je reper. 

Kanje je, inače, 2016. godine imao nervni slom. 

 - Razmišljam o samoubistvu sve vreme. To je za mene uvek opcija" -  izjavio je muzičar dodajući da ga zapravo razmišljanje o tome spašava da to i ne uradi.

A post shared by Yeezus. (@privatekanye) on Mar 25, 2014 at 11:37am PDT





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija