• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.02.2019

14:38

SEKSPERTKINJA OTKRIVA TAJNU DUGOVEČNOG SEKSUALNOG ŽIVOTA! Da li se slažete s njenim kontroverznim receptom?

Ljubav

SEKSPERTKINJA OTKRIVA TAJNU DUGOVEČNOG SEKSUALNOG ŽIVOTA! Da li se slažete s njenim kontroverznim receptom?

Podeli vest

Seksfluenserka sa Instagrama'Nađa Bokodi otkrila je tajnu koja joj pomaže da održi vatru u seksu u dugoj vezi

Kada dođe do romantičnih veza, jedna od prepreka s kojoj se susreću mnogi parovi je kako održati strast živom.

Ukoliko ste s nekim veoma dugo, javljaju se poteškoće da zapalite iskru u odnosu, naročito kad je reč o spavaćoj sobi.

Ipak, jedna žena tvrdi da je pronašla način kako da to spreči i učini stvari živahnim u svojoj dugogodišnjoj vezi. Svoje metode opisuje kao nešto čime je stvorila fenomenalan seksualni život, ali pitanje je hoćete li se složiti s njenim receptom.

Nađa Bokodi, sekspertkinja i samoproklamovana Instagram seksfluenserka iz Australije, otkrila je da svom dečku ne dozvoljava da je - GRLI!

 

Ova 34-godišnjakinja smatra da je grljenje kao dodavanje arsena u vezu i da su grljenje i seks dve potpuno različite stvari kad je ljubav u pitanju.

- Ne dozvoljavam dečku da me grli. To ne znači da se nikad ne grlimo, ali je veoma retko. Na primer, kad ležimo na kauču u dnevnoj sobi, nismo priljubljeni jedno uz drugo - kaže Nađa i dodatno pojašnjava svoju teoriju.

- Ljudi ne žude za nečim što im je nadohvat ruke i mogu da se osećaju komforno. Potrebno je držati distancu i tako probuditi želju kod partnera.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gumiflex

pre 5 godina

A sta ako izgori u zudnji pa se okrene za drugom novijom i dostupnijom? Mozda ga bas neka tvoja frendica pokupi na zagrljaj.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija