Autor: Informer.rs

02.06.2020.

12:52

Foto:

Džet set

KARLEUŠA REŠILA DA SMIRI STRASTI! Šok na snimanju - bile su LJUTE SUPARNICE, a sada pale jedna drugoj u ZAGRLJAJ! (VIDEO)

Jelena Karleuša poznata je po dugačkom jeziku, zbog kog je sa pola estrade u lošim odnosima.

Ipak, sa jednom je uspela da smiri "strasti", Mirom Škorić. Na jednom od snimanja "Zvezde Granda", njih dve su pričale o ovoj saradnji i priznale da su obe zadovoljne kako funkcionišu kao tim.

KARLEUŠU ĆE SKUPO KOŠTATI! Ceca otkrila šta se dešavalo u SUDNICI - Ovo stvarno NEMA SMISLA! Jelena je iznela NIZ UVREDA, sad se čeka odluka SUDIJE (VIDEO)

- Mira mi uvek preti da će otići kući, da neće više pričati sa mnom i da je ovaj put kraj - otkrila je Jelena na samom početku i dodala...

Informer

- Naravno da se šalim. Nije nimalo lako, to je tačno, ali moram da kažem i da Ivana i Mira daju sve od sebe, mada iskreno Mira daje 300% sebe, a ja dođem kao šlag na tortu, da vidim šta su one mukotrpno radile - rekla je Jelena.

ONA ĆE GLUMITI CECU U FILMU! Pevačica bi VELIKU ULOGU poverila samo NJOJ - liči na Ražnatovićku iz mladosti! Anastasija i Veljko se SLOŽILI

- Ma kakvi, nije baš tako - priznala je Mira, koja je na Jelenin poziv, pred kameru stala bez šminke. Šta su sve pričale, poslušajte u videu.