07.06.2020.

23:18

Foto:

Džet set

UDARIO GA PESNICOM U GLAVU! Svi detalji sukoba u Titelu - posle JEDNE REČENICE POPIO JE UDARAC! Pao na zemlju, prevezen u Klinički centar!

Veljko Ražnatović je oko 16h u Ulici Laze Kostića u Titelu navodno pretukao Stevana K. starog 36 godina.

Navodno je došlo do svađe, kada je Kirćanski sa prijateljima i trubačima išao po Titelu i pozivao svatove za svadbu. Detaljnije o svemu tome pročitajte ovde.

Detalje ovog incidenta pročitajte u nastavku.

Više momaka i devojaka je uz muziku i automobilske sirene pozivalo komsije u svatove. U jednom trenutku bili su ispred kuće Bogdane Ražnatović, kako bi pozvali osobu  koja živi naspram Bogdanine kuće.

Informer

“ON JE NAPADNUT ISPRED SVOJE KUĆE!” Oglasio se Veljkov ADVOKAT - zamolio je da se pomere zbog BEBE, a onda je nastao HAOS! Evo šta je bilo u POLICIJSKOJ STANICI

NAKON SKANDALA I SUKOBA U TITELU! Evo šta je radila Anastasija Ražnatović - objavila video na društvenim mrežama! (VIDEO)

 

Tada je na ulicu izašao Veljko Ražnatović koji je mladićima i devojkama rekao da ne budu glasni jer mu beba spava. Nakon toga Veljku je prišla grupa. Stevan Kirćanski navodno je rekao “u čemu je problem”, a zatim ga je Veljko udario pesnicom u glavu. 

Informer

Kirćanski je pao na zemlju i prevezen je prvo u Dom zdravlja, a zatim u novosadski Klinički centar. U policijskoj stanici Titel je saslušano devet svedoka i Veljko Ražnatović u prisustvu advokata. 
Ocekuje se reakcija Osnovnog javnog tužilaštva koje je nadležno za slučaj.