• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.06.2020

22:26

“ON JE NAPADNUT ISPRED SVOJE KUĆE!” Oglasio se Veljkov ADVOKAT - zamolio je da se pomere zbog BEBE, a onda je nastao HAOS! Evo šta je bilo u POLICIJSKOJ STANICI

Estrada

“ON JE NAPADNUT ISPRED SVOJE KUĆE!” Oglasio se Veljkov ADVOKAT - zamolio je da se pomere zbog BEBE, a onda je nastao HAOS! Evo šta je bilo u POLICIJSKOJ STANICI

Podeli vest

On je sve razjasnio.

Veljko Ražnatović je oko 16h u Ulici Laze Kostića u Titelu navodno pretukao Stevana K. starog 36 godina.

Navodno je došlo do svađe, kada je Kirćanski sa prijateljima i trubačima išao po Titelu i pozivao svatove za svadbu. U jednom trenutku došlo je do raspave između Kirćanskog i Ražnatovića, koja je okončana tučom. Detaljnije o svemu tome pročitajte ovde.

ODVIKLA GA OD PIVA! Verica Rakočević se NAMUČILA jer Veljko nije mogao da SPREMI RUČAK BEZ GAJBE! (FOTO)

Foto: informer.rs

DUŠICA OTKRILA REZULTATE! Nakon što je PRIMLJENA NA INFEKTIVNU KLINIKU - voditeljka se odmah OGLASILA! Evo šta je REKLA!

Povodom ovoga oglasio se advokat Veljka Ražnatovića, Radomir Munižaba koji je istakao sledeće

- To je bila grupa ljudi, lokalni momci iz Titela. Došli su ispred porodičnog doma gde stanuju Veljko i Bogdana, sa bebom Željkom. Oni su galamili, puštali muziku iz auta, bili su u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je došao kako bi video šta se dešava, što je dosta njih potvrdilo, zamolio ih je ljudski da se pomere i ne galame jer nekoliko metara dalje spava beba. U nekoliko navrata je zamolio da se odalje. Krenuli su na njega, da ga napadaju. "Šta ti nama govoriš šta da radimo ispred tvoje kapije...". On je napadnut ispred svoje kuće!!! Nije uhapšen Veljko, nije priveden. Otišao je u policijsku stanicu, ne kao onsumljičeni već da da izjavu u svojstvu građanina. Hteo je da zaštiti mir i spokoj porodice - izjavio je advokat Radomir Munižaba.

Foto: informer.rs

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 3 godine

jos ce advokat da potvrdi da su momci usli u stan i tukli sve ma daj a kad su oni slavili i vristali celu noc to je uredu dosta bre

profesor

pre 3 godine

dvostruki arsini , lose drustvo utice i na njega pa se i on zanesen blejogradskim kriminalcima ku*ci kao i oni , i Veljko bi trebao da ima malo razumevanja , kulture , samokontrole i strpljenja za druge koji imaju svoje slavlje pogotovo ako su alkoholisani , a pre toga incidenta cela srbija nije imala mira pet dana zbog njega i glasne muzike po Beogradu , i gradjani su imali razumevanja za njegovu buku . Uuostalom ,mogao je da pozove policiju da obezbede red i mir a ne on da se tuce sa gradjanima , pijancima ili ljjudima starijim od sebe .

Kaya

pre 3 godine

Blago majci koja ga je vas pitala... Jad i beda..

mia

pre 3 godine

Dakle bebi smetaju lokalne galamdžije, ali joj ne smeta veselje sa ozvučenjem, pucnjava i bakljada.

Teo

pre 3 godine

Ma sram ih bilo! Prave buku, a kraljevska beba spava, šta reći...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija