25.01.2021.

11:36

Foto:

Džet set

KONAČNO JE SMOGLA SNAGE DA SE OGLASI! Majka Milene Radulović uputila emotivnu poruku!

- Do pre nedelju dana očekivali smo sve osim ovakvu podršku. Hvala svima, i hvala što ste prepoznali da je ovo mnogo više od jednog slučaja i Milenine lične borbe. Ljubav i podrška svim Milenama ovih naših prostora i šire - napisala je Milenina majka. 

Glumičina majka je uz poruku objavila više slika, prvu među njima prate reči: "Moja Milena".

Podsetimo, Milena Radulović je u ispovesti navela da ju je Miroslav Aleksić silovao kada je imala 17 godina, kao i da se seksualno nasilje ponavljalo.

- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece - rekla je Milena za Blic.

Informer

Milena Radulović prijavila Miku Aleksića za silovanje

U ispovesti njena koleginica Iva Ilinčić ispričala je da ju je Aleksić seksualno uznemiravao kada je bila maloletna (prvo uznemiravaje doživela je sa 17 godina). Nasilje se i u ovom slučaju nastavilo.

- Šest godina sam ćutala, negirala, nikom nisam govorila, bukvalno nikom. Bilo mi je jasno da je loše. Kada se dogodilo prvi put, rekla sam sebi: "Mika mi je kao otac, nemoguće da se ovo dešava i ne dešava se. A ako se dešava, onda on mene čeliči, hoće da me spremi za surovi svet reditelja, producenata". Pravdala sam to, odbijala da prihvatim. Ignorisala sam. A onda sam priznala sebi, što je bio ogroman korak rekla je Iva.

Informer

Milena Radulović i Iva Ilinčić prijavile Miku Aleksića za seksualno uzmeniravanje

Više učenica škole glume Aleksića optužilo ga je za seksualno nasilje, silovanje i nedozvoljene polne radne. Aleksić je u pritvoru, a sudski proces je u toku.