• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.01.2021

19:15

SNIMAO UŽAS U SVOJOJ KANCELARIJI? Mika Aleksić devojčicama POSLE ZLOSTAVLJANJA GOVORIO JEZIVU REČENICU

Vesti

SNIMAO UŽAS U SVOJOJ KANCELARIJI? Mika Aleksić devojčicama POSLE ZLOSTAVLJANJA GOVORIO JEZIVU REČENICU

Podeli vest

Više žrtava ispričalo u policiji da ih je Miroslav Mika Aleksić snimao i terao da se gledaju na ekranu dok ih on se*sualno zlostavlja * Govorio je da tako 'vežbaju kadar' za erotske scene na filmu

Miroslav Mika Aleksić snimao je pojedine devojke dok ih je se*sualno zlostavljao u svojoj kancelariji, saznaje Informer! Profesor glume ubeđivao je svoje žrtve da tako "vežbaju kadar" za erotske scene, bez kojih neće moći da se probiju u svetu filma!

Kada bi završio sa iživljavanjem, Mika bi nesrećne devojke, kako one kažu, "blagosiljao" i rekao bi im: "Sada ste se sjedinile s Bogom"!?!

Strašna manipulacija

Policiji se, kako saznajemo, do sada prijavilo tridesetak devojaka koje su optužile Miroslava Miku Aleksića da ih je u poslednjih 12 godina seksualno zlostavljao u školi glume "Stvar srca".
- Svedočenja tih devojaka, koje su sve bile maloletne u vreme kad su zlostavljane i silovane, šokirala su inspektore. Iskazi nekoliko devojaka su skoro istovetni, što ukazuje da je Aleksić koristio iste metode kako bi manipulisao učenicama i terao ih na seks i bludne radnje. One su ispričale da ih je Mika zaključavao u svoju kancelariju, u kojoj su bili kamera i monitor. Profesor bi im zatim naredio da se skinu gole i ubedio ih da će ih naučiti posebnim veštinama snimanja erotskih scena kako bi, navodno, njihova tela na ekranu izgledala kao umetničko delo - prenosi naš izvor.

Prema njegovim rečima, Mika bi postavio devojke ispred kamere, pa bi im objašnjavao iz kog ugla da snimaju gole grudi, pri čemu bi ih dodirivao i mazio po dojkama.
- Aleksić ih je ljubio i lizao po telu, sve vreme ubeđujući učenice da se fokusiraju na kadar i kameru. Takvom manipulacijom im je zapravo skretao pažnju i neke od njih u tom trenutku nisu bile ni svesne toga da su zloupotrebljene i seksualno zlostavljane. Bile su uverene da im profesor zapravo otkriva tajne glumačkog zanata - kaže naš sagovornik, i dodaje da Aleksić, po svemu sudeći, nije čuvao snimke zlostavljanja.

- Prilikom hapšenja, u subotu i tokom vikenda, detaljno su pretresene i prostorije škole glume "Stvar srca" i Aleksićevi stan i kuća. Oduzete su sve kamere, kompjuteri i telefoni koje je koristio i na njima nisu nađeni sporni snimci...

Naš sagovornik ističe i da se Aleksić tokom zlostavljanja učenica pozivao čak i na veru i Boga!?!
- Časove glume bi uvek započinjao zajedničkom molitvom Očenaš. I kada bi neku učenicu odveo u svoju kancelariju, pominjao bi Boga i čistoću ljudske duše i tela. Sebe im je prikazivao kao nekog božjeg čoveka ili mesiju, a neke od žrtava je posle seksualne torture "blagosiljao" i govorio im: "Sada ste se sjedinile s Bogom"!?! - prenosi naš sagovornik.

Foto: Dejan Živančević

Ohrabrile ostale žrtve

Podsetimo, Miroslav Aleksić je uhapšen nakon što ga je najpre pet bivših i sadašnjih učenica optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje. Sve je izašlo na videlo nakon što je Aleksićeva bivša učenica, poznata glumica Milena Radulović, u subotu javno progovorila o torturi koju je doživela u njegovoj školi. Nakon Milene oglasila se i njena koleginica Iva Ilinčić, što je ohrabrilo i ostale devojke, pa se policiji ubrzo javilo skoro trideset Aleksićevih učenica koje su proživele seksualno zlostavljanje u njegovoj školi glume.

Prema njihovom svedočenju, on ih je skidao gole u svojoj kancelariji, terao ih da legnu na sto, pa ih je pipao i lizao po telu, dok su u učionici pored bila druga deca. Naivnim devojčicama je pričao da tako "vežbaju za filmski kadar" i da je to velika tajna o kojoj nikada i nikome ne smeju da pričaju... Sa najmanje osam svojih žrtava imao je klasičan seks, a ostale je oralno zadovoljavao, "masirao" ih penisom po telu ili im je nabijao prste i vibrator.

Inače, Aleksić je bio veoma cenjen u filmskim krugovima, a polaznici njegove škole glume uspešno su se upisivali na Fakultet dramskih umetnosti. Međutim, važio je i za veoma bahatog profesora, koji je decu redovno brutalno vređao nazivajući ih glupanima, debelim kretenima, slonovima i slično.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dila

pre 3 godine

Ne mogu da se otrgnem sumnji da je u njegovim zlodelima postojala i dečija pornografija, s obzirom na gadosti koje je radio a to je bolesnicima i te kako isplativo bilo... Treba prveriti i to....izmedju ostalog, Ovo je toliko užasno da mi se povraća bukvlno od bilo kog članka posebno njegovih slika koje se non stop pojavljuju u medijima... Narode Srbije da li je ovo moguće?. Zlostavljanje i silovanje ove dece je skandal nad kojim se grozi Srbija. Tu "pravnih praznina" u Zakonu" ne sme biti, jer i ovo je vid manipulacije advokata i kao i aktera idr.idr. Advokat ovakvoj osobi, ko može da bude??????????? Ima li on decu???????????Najteža moguća kazna za ovakav zločin zoupotrebom položaja "učitelja", koij je pedofil je mnogo teža..Drage naše devojčice, devojke, deo normalne Srbije je uz vas do kraja.... Hitno se javljajte MUP-U pa čak i anonimnu Prijavu uložite ako želite to je važe pravo i osobodjenjetdela traume koje nosite godinama, iako će vas i dalje pratiti ceo život. Zgroženi smo svi,svi...Glavu gore i samo napred. Zauvek sa vama,uz vas i pored vas.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija