20.02.2023.

09:34

Foto: printscreen

Džet set

TAKMIČAR U "ZVEZDAMA GRANDA" POSLE SNEŽANE, UDARIO I NA CECU: Poznata mi je biografija dotične!

Kao bomba odjeknula je vest da je članica žirija Snežana Đurišić tražila finansijsku nadoknadu za prolazak u dalji krug "Zvezde Granda", a sve to poteklo, prvenstveno od majke Dušana Vukadinovića, koji se ubrzo i nadovezao na tvrdnje svoje majke.

Informer

Krivi mu svi članovi žirija... Dušan Vukadinović

Dušan se oglasio, te odgovorio na prozivke i uvrede pojedinih članova žirija.

Svetlana Ceca Ražnatović je izjavu Dušana i njegove majke nazvala zločinom i besramnim činom, a on je odgovorio brutalno.

- Ova izjava me uopšte ne iznenađuje od dotične, znajući njenu biografiju.

Informer

Stala na stranu koleginice... Ceca

Đorđe David je rekao da je njegova majka to rekla iz nezadovoljstva, te da kod njenog oglašavanja postoji "manjak obrazovanja i intelekta". Istakao je da se vidi da je iz malog mjesta.

Informer

Izneo mišljenje o svemu... Đorđe David

Ova izjava je Dušana posebno povredila budući da je majka njegov najveći oslonac.

- Tako je, moja majka je iz malog mesta koje se zove Podgorica i ona je ponosna i poštena Crnogorka – rekao je takmičar.

Izjavu Saše Popovića nije želio komentarisati, a istakao je da ga niko od članova žirija i produkcije nije ni pokušao da kontaktira.

Informer

Majka Dušana Vukadinovića

Za kraj prokomentarisao je izjavu Snežane, koja je glavni akter ovog skandala. Ona je demantovala da se pomenuti incident desio i rekla da radi odgovorno sa kandidatima.

- O mojoj mentorki je već sve rečeno… Samo bih postavio pitanje Saši Popoviću, ako je slušao moje pevanje u baražu, a naravno da jeste, ako se uverio kako pevam kada pevamo baraž na istom mikrofonu, bez podmićivanja, zašto me nije pustio da idem dalje? Ako je čovek i ako neće da se ogreši o jednog dobrog takmičara. Toliko- kazao je revoltirani takmičar.