23.02.2023.

23:30

Foto: Printscreen

Džet set

DEČKO JE NEUSPELI POKUŠAJ PROMOCIJE! Katarina Živković stala na stranu Snežane i Saše, pa izjavila da je takmičar koji ih optužuje samo željan popularnosti!

Gostujući u jednoj emisiji, Katarina je dala izjavu na temu ovog skandala koji trese popularno takmičenje "Zvezde Granda":

Informer

Iznela svoje mišljenje jasno i glasno... Katarina Živković

- Ne verujem u to. S obzirom na razne tekstove, influensere, jutjubere i mnogih koji žele da postanu poznati preko starijih pevača mogu da zaključim da je ovo još jedan neuspeli pokušaj promocije momka. Jako je loš postupak što su optužili Grand produkciju, Snežanu Đurišić i Sašu Popovića za nešto takvo. Previše prostora mediji daju ljudima koji dođu sa nekim tvrdnjama koje su neosnovane za to, ali zvuče primamljivo. Ja u to ne verujem i mislim da takvim ljudima koji su željni popularnosti da im se stane na put - rekla je pevačica.

Informer

Tvrdi da je njegovoj majci Snežana tražila mito... Dušan Vukadinović

Podsetimo, majka takmičara Dušana Vukadinović iznela je niz optužbi na račun Snežane Đurišić. Svi članovi stručnog žirija oglasili su se ovim povodom i oštro demantovali ove optužbe na čelu sa kreativnim direktorom "Grand" produkcije Sašom Popovićem, koji je razjasnio šta se to tačno desilo.

Takođe je Snežana Đurišić najavila tužbu protiv bivšeg takmičara, kojem je bila mentor.