24.10.2023.

22:09

Foto: aleksandar krstović

Džet set

Milica Milša drastično smršala! Glumica je na ovaj način izgubila veliki broj kilograma u kratkom roku (FOTO)

Glumica Milica Milša za kratko vreme uspela je da smrša čak 10 kilograma. Kako je glumica sama istakla, ni u jednom trenutku nije bila gladna, a to je postigla izbalansiranom ishranom. 

Milica je izbacila dve vrste namirnica, one koje sadrže proste šećere i belo brašno. Takođe, više ne jede velike porcije.

Informer

 

- Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama. Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije - rekla je Milica .

Za doručak naša glumica pojede ovsenu kašu, ili jaja, integralne projice, a za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem, a večera joj je posebno važna.

Informer

 

- Važno je da ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding s čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali istrajala sam - rekla je glumica za magazin "Hello!".

Takođe je istakla da je promenila ishranu prvenstveno zbog zdravlja, ne zbog izgleda.