Autor: Informer/K.Ć.

13.11.2023.

23:45

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Bata Spasojević izdominirao! Mnoštvo poznatih na reviji popularnog kreatora, ali najveća diva se nije pojavila: "Hvala joj što mi se javila"

Večeras je Bata Spasojević pokazao i dokazao da je jedan od najpopularnijih modnih kreatora na našim prostorima.

Mnoge poznate ličnosti su došle da podrže rad modnog maga, ali i da svoju kolekciju obogate novim odevnim komadima.

Bata je nakon revije stao pred kamere i nije krio oduševljenje.

- Apsolutno sam zadovoljan večerašnjom revijom. Ovo je obiman projekat, ovo nije klasična revija. U bekstejdžu je bilo preko 100 ljudi, a u organizaciji još toliko. Prvi utisci su super - rekao je on i otkrio gde pronalazi inspiraciju za ove glamurozne modne komade:

- Inspiracija se svaki dan nalazi. Kao dizajner i kao umetnik ti upijaš nešto što se dešava oko tebe. Mnogo ružnih stvari se u poslednje vreme dešavalo, a ova kolekcija je da izmesti sve nas malo u neka lepša vremena.

Informer

 

Kako je Svetlana Ceca Ražnatović bila među zvanicama, a nije se pojavila, Bata Spasojević je to kratko prokomentarisao:

- Ceca me je zvala, razbolela se. Žao mi je što nije došla, ali šta da se radi. Hvala joj što je javila, ali mnogi su bili na reviji, čak i iz mlađe generacije.

Informer

 

Među zvanicama bili su bivši fudbaler Duško Tošićmuzička zvezda Zorica Brunclik došla je sa suprugom Miroljubom Arandjelovicem Kemišem i njihovom ćerkom Zlatom i zetom Milošem Vujanovićem, Neda Ukraden, voditeljka Tijana Jevtić, Leontina Vukomanović, Suzana Mančić, Ivana Nikolić, Milica Jokić, Mira Škorić.

Ceo Batin intervju možete pogledati u videu na početku teksta.