• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć.

13.11.2023

20:45

"Imam protekcije kod njega": Mira Škorić progovorila o odnosu sa ovim muškarcem: "Ja sam mu hodajuća reklama!" (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Imam protekcije kod njega": Mira Škorić progovorila o odnosu sa ovim muškarcem: "Ja sam mu hodajuća reklama!" (VIDEO)

Podeli vest

Mira Škorić večeras se pojavila na modnoj reviji Bate Spasojevića i tom prilikom otkrila da obožava njegov rad, pa se tako u njenom ormaru mogu naći mnogi komadi odela koje je Bata kreirao.

Večeras će se u Beogradu održati modna revija poznatog kreatora Bate Spasojevića

Mnoge poznate ličnosti došle su da podrže svog omiljenog stilistu, a među njima našla se i pevačica Mira Škorić. Ona je pred početak revije otkrila da obožava Batin rad, kao i da iz svake njegove kolekcije mora da ima bar po jedan komad odela. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ja sam u timu Bate Spasojevića i njegova sam hodajuća reklama zato što sve iz njegove kolekcije nosim. Sve ono što Bata uradi ja prva dograbim. Imam protekcije kod njega i ono što večeras bude najlepše, to će biti moje - izjavila je ona. 

Pevačica je najavila da uveliko radi na novim pesmama spotovima koje će uskoro objaviti. 

- Spemamo uveliko novi album i spotove, radi se na tome. Prvo ćemo izbaciti dve pesme sa dva spota i dva fenomenalna stajlnga - ispričala je pevačica. 

 

Mira važi za nekog ko voli modu, pa je tako za kraj dodala da su devojke i žene u Beogradu itetako stilizovane i sređene.

- Beograd je grad mode, mislim da se žene i devojke dobro oblače, Beograđanke imaju i te kako stila - dodala je Mira. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija