09.12.2023.

22:46

Foto: Informer/društvene mreže

Džet set

"Oni neće biti tu za dve godine, sigurna sam": Vesna Đogani oplela po ovim popularnim muzičarima, pa u sve uplela i novac

Popularna pop pevačica Vesna Đogani već dugi niz godina je prisutna na našem estradnom nebu. Zajedno sa svojim suprugom Đoletom Đoganijem, vlasnik je mnogobrojnih hitova, koji se i posle dugo godina rado puštaju po svim klubovima i diskotekama u čitavom regionu.

Informer

 

Vesna je poznata kao neko ko vrlo otvoreno priča o svojim kolegama i iznese svoje mišljenje o njima bez dlake na jeziku. Ovog puta se dotakla svojih mlađih kolega Raste, Vojaža i Devita, te otrkila šta zaista misli o njima i njihovoj muzici:

- Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo. Pa i dan danas on izbaci album da bi dobijao od Spotifaja i ostalo, mislim jasna nam je matematika, mi koji smo stariji, koji se bavimo time malo duže - istakla je Đoganijeva.