13.12.2023.

17:10

Foto: E-stock

Džet set

"Tata izvlačio gorivo na crevo, a mama pravila limunadu, da pijemo ceo dan": Aca Sofronijević iskreno o svojim počecima

Aleksandar Aca Sofronijević je trenutno najtraženiji muzičar, koji prati sva velika estradna imena na njihovim koncertima i nastupima. Danas je održana promocija pesme Snežane Đurišić, gde je Aca govorio o kolegama, planovima i tome ko mu je bio najveća podrška.

Informer

 

Aleksandar je na samom početku pohvalio trenutno najpopularniju mladu pevačicu Aleksandru Prijović, ali i jednu mladu Zvezdu Granda:

- Aleksandra Prijović je naš najbolji mladi pevač, najkvalitetniji, u smislu svog vokala i svega ostalog. Od nekih još mlađih, evo pojavila se Sandra Mladenović, koja je bila gost u "As Studioton" produkciji, koja je otpevala perfektno jednu staru izvornu pesmu, koju je radio Obren Pjevović.

Informer

 

Muzičar je potom naveo da je za doček u Aranđelovcu, ali i otkrio koji su mu planovi za sledeću godinu:

- Otvorili smo još jedan Jutjub kanal, koji će se baviti samo narodnom muzikom, da razdvojimo taj sadržaj koji je popularna muzika, od narodne muzike - istakao je on pa rekao da su mu najveća podrška na početku karijere bili roditelji:

Informer

 

- Bili su uz mene u svakom trenutku, znam da je za moju prvu harmoniku išla cela mamina i tatina plata i pola babine, za ratu. Moje prvo takmičenje harmonikaša, tata izvlači gorivo na crevo, mama zaledi limunadu, pa pijemo tu limunadu ceo dan. Roditelji su me pratili koliko su mogli, kada više nisu, tada sam shvatio da moram sam.

Ceo intervju možete pogledati u video snimku ispod: