24.05.2024.

11:51

Foto: Foto: Printscreen You Tube/ Belgrade Beer Fest

Džet set

Toni Montano će počivati u rodnom mestu roditelja: Evo gde će muzičar biti sahranjen i kada

Muzičar kog se mnogi sećaju kao buntovnog pankera, a opet emotivnog romantika, preminuo je u stanu 22. maja sam i zaboravljen od svih

Njegovo telo se sada nalazi na Institutu za sudsku medcinu, gde će biti obavljena obdukcija. Kada bude utvrđen tačan uzrok smrti, biće sahranjen u rodnom mestu svojih roditelja, u Bojniku, kod Leskovca.

Informer

 

- Treba da se utvrdi uzrok smrti, zato se čeka. Ne zna se još ništa - rekla je jedna komšinica.

Podsetimo, Tonija je pronašla sestra od strica Snežana Miljković nakon što joj neko vreme nije odgovarao na pozive. Ona mu je i na vratima ostavila poruku koju je zalepila na ulazna vrata stana.

- Toni, javi mi se. Nisi dostupan - piše na ceduljici.

Kako nije bilo odgovora, bila je prinuđena da pozove policiju koja je obila bravu i ušla u stan.

Informer

 

Miljković je započeo karijeru kao pevač u pank rok bendu "Radost Evrope", koji je formiran 1979. godine. Kroz pomenuti bend je prošao veliki broj muzičara, uključujući Dimeta Todorova koji je kasnije bio član "Partibrejkersa" i Slobodana Loku Neškovića koji je kasnio bio član benda "Urbana gerila". Bend je imao probe i uglavnom nastupao u beogradskom Studentskom kulturnom centru, a uglavnom su izvodili pesme pank rok grupe Ramons, ali i svoje. Bend je prestao sa radom 1985. godine, a deo materijala našao se na Miljkovićevom debitantskom albumu, koji je počeo solu karijeru nakon raspuštanja benda.