04.06.2024.

22:06

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Trudnoća mi nije bila problem" Kaća Grujić spremna za drugo dete: "Katji fali društvo u kući" (VIDEO)

Prijateljici i koleginici Aleksandri za 30 rođendan, Katarina Grujić je donela kovertu i istakla da je to najsigurnija varijanta jer će slavljenica znati kako da je utroši.

- Ja volim da slušam ljude šta im treba, Aleksandra ima sve, nisam znala šta joj trenutno treba, pa mi je bilo najsigurnije da joj dam kovertu - rekla je Kaća i priznala da ona voli iznenađenja, ali i da koverta nije na odmet.

Informer

 

Njen suprug Marko Gobeljić sluša šta ona voli, pa je često izenadi, otkrila je pevačica.  

- Prokomentarišem kad smo zajedno "Jao što je ovo lepo", on shvati da se to meni sviđa i onda me tim poklonom iznenadi - ispričala je Kaća.

Ona je i sama nedavno proslavila rođendan i kaže da je dobila pregršt poklona, puno cveća koje veoma voli, bilo je i koverti, ali i originalnih poklona.

- Evo baš večeras sam ponela torbicu koju mi je kupila Mia Borisavljević. Moje torbice su sve u zlatnom fazonu, a ona mi je kupil aprvu srebrnu, koja mi je baš trebala i evo večeras mi se odlično uklopila. Od nje sam dobila i velike srebrne minđuše u obliku školjke - otkrila je Kaća.

Informer

 

Ona ističe da ne voli da govori o materijalnim stvarima ni da se hvali ciframa koje zarađuje. Kaća se priprema za sezonu na crnogorskom primorju, a pre će sa ćerkicom i suprugom otići na sedmodnevni odmor.

Na pitanje novinarke Informera da li njena ćerka priželjkuje brata ili sestru Kaća kaže da Katja veoma voli decu.

Informer

 

- Voli društvo i vidi se da joj fali društvo vršnjaka u kući. Meni trudnoća nije bila problem, ni nakon porođaja oko bebe mi nije bilo teško. Niko se nije naučen rodio, za sve se da pripremiti - rekla je Grujićka.

Pevačica je aktivna i na TikToku na kom, kaže, ima veoma zanimljivih trendova.

- Sa kumom mi je bilo najlakše da snimamo, valjali smo se od smeha, snimale smo do dva ujutru - kaže pevačica.

Šta je još ispričala o TikToku, ali i koja je njena omiljena mreža poslušajte u videu ispod.