22.06.2024.

14:06

Foto: Foto: Starsportphoto, Masha Bandjur

Džet set

"Ni dan danas ne znam šta se tačno desilo": Ena Popov o vezi sa fudbalerom i aferi koja je proslavila Staniju

Ena Popov već 12 godina je sa biznismenom Nenadom Čankom, za koga je srećno udata, ali se i dan danas pomene da je njenu vezu sa Gojkom Kačarom rasturila starleta Stanija Dobrojević. 

Voditeljka se sada prisetila tog perioda i priznala da ni dan danas ne zna šta se tačno desilo tada. 

Informer

 

- Ne znam da li mi je Stanija otela dečka, eto ni dan danas ne znam šta se tačno desilo. Ja to ne mogu da znam, niti mi je to ikada potvrđeno. Kasnije se moja i njegova veza nastavila, tako da ne znam, šta se desilo znaju njih dvoje - rekla je Ena u emisiji "Pretres" na Hype televiziji i dodala: 

- Zanimalo me je naravno, pitala sam. Ali sam dobijala neke odgovore koji mi nisu bili jasni, na kraju sam ja to stavila sa strane. Ta veza je posle toga trajala još malo tako da više nije ni bilo važno šta se dogodilo - zaključila je voditeljka.

Informer

 

Stanija je nedavno i sama govorila o aferi sa Kačarem i priznala da je upravo veza sa njim bila zaslužna za njen izlazak iz anonimnosti.

- Dopisivali smo se dva meseca preko Fejsbuka, on je tad bio na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, a ja u Americi. Počeli smo da se zabavljamo čim smo se vratili u Srbiju i posle dve nedelje otišli smo u Hrvatsku. Na kraju smo na taj meč otišli u ne baš najboljim odnosima, čak sam ja i kasnila. I dešava se da smo bili uskilani, tad sam bila anonimna u javnosti. Mi se vraćamo u Srbiju, na svim naslovnim stranama Kačar i ja. Ali na svim naslovnim stranama naslovi "Kačar prevario verenicu". Koju crnu verenicu? Nisam ni znala to, kad su me zvali novinari, ja sva bitna. A kad su me pitali znam li da je veren za Enu Popov, ja se mislim "Koja bre Ena Popov?". Tu je nastao haos, ja sam mu ga napravila. Posle sam čula da je on Eni rekao da ga odveze na neku stanicu odakle je išao u Split, a ustvari je on po mene došao kolima - ispričala je starleta.