• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

18.02.2024

06:22

"Dvanaest godina smo zajedno": Ena Popov iskreno o svom partneru, otkrila zašto ga krije od očiju javnosti

ATAIMAGES

Estrada

"Dvanaest godina smo zajedno": Ena Popov iskreno o svom partneru, otkrila zašto ga krije od očiju javnosti

Podeli vest

Ena je istakla da uživa u skladnom braku sa Nenadom, koji uopšte ne želi medijski da se eksponira.

Pevačica i nekadašnja voditeljka Ena Popov svoj privatni život vešto krije od očiju javnosti. Ona uživa u braku sa biznismenom Nenadom Čankom, kog ne želi previše da eksponira. 

Ona je sada gostujući u jednoj emisiji progovorila o svom braku, a onda priznala zašto Nenada ne prikazuje toliko, iako bi to njeni fanovi voleli. 

Foto: Instagram printscreen

 

- Ne znam šta bi trebalo o njemu da se zna, on nije javna ličnost. Na Instagramu delim njega često, nema tu ništa specijalno o njemu, tri godine je stariji od mene, dvanaest godina smo zajedno, imamo dvoje dece. Bavi se poljoprivredom u svrsi biznisa. Nema ništa kontroverzno, volim dobre momke sa lepim manirima i vaspitanjem - rekla je Ena. 

Ena je zatim odgonetnula zašto je obrisala sve objave sa Instagrama. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Prvog januara, kako sam ustala, deaktivirala sam Instagram, nisam ga imala 25 dana. Onda kada sam ga vratila, u arhivu sam stavila sve slike, nekako mi bilo previše svega oko Nove godine. Uhvatila sam sebe kako me to preopterećuje. Shvatila sam da ima mnogo sadržaja na mom profilu od pre nekoliko godina, pa sam odlučila da sklonim sve - izjavila je ona u emisiji "Divan šou". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!
Planeta

Sprema se invazija na Belorusiju! Plan su nazvali "Peremoga 2.0"!

Iza odluke o zauzimanju određenog regiona na teritoriji Belorusije ne stoji opozicija, već Zapad, ukazuju ruski eksperti, komentarišući upozorenje beloruskog predsednika da predstavnici beloruske opozicije, koji se nalaze u inostranstvu, žele da zauzmu jedan od regiona u zemlji, proglase novu vlast i da uvedu tamo snage NATO-a.

28.04.2024

17:42

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija