23.06.2024.

07:44

Foto: ATA Images

Džet set

"Imam snimljen dokaz!" Sandra Afrika može da uništi pojedine kolege, a za to ima dobar razlog

Sandra Prodanović, alijas Sandra Afrika nedavno je u Informerovom podkastu iznela stravične detalje iz detinjstva, kada je otkrila da ju je otac, koji ih je kasnije napustio, šišao nekoliko puta na ćelavo

Pevačica je sada nastavila da otkriva nepoznate pojedinosti iz svog života i karijere, pa tom prilikom kazala da je na početku bilo mnogo onih koji su je "sabotirali".

- Od samog početka kada sam se pojavila, bila sam nekako kao levo smetalo. U smislu "ko je sada ona", i smetala sam tu donekle. Onda, kako su godine prolazile, ja sam nekako to svoje mesto opravdavala. Mislim, dokazivala, čovek se dokazuje dok je živ. Onda su me nekako, sad mogu da stanem iza toga i da tvrdim, da sam tek sad prihvaćena. Možda je to bilo godinama unazad, ali nisam videla svojim očima - priča Prodanovićeva, pa dodaje.

Informer

 

- Imam snimljen dokaz za to. Na početku karijere bilo je mnogo prepreka. Kolege su me često sabotirale, gubila sam nastupe zbog njih. Ali nisam se predala, nastavila sam da radim i borim se za svoje mesto na estradi - rekla je Sandra Afrika za Kurir.

Podsetimo, Sandra Afrika bila je gošća podkasta Informer televizije, a u kojem je prvi put javno govorila o svojoj vezi sa bivšim fudbalerom Vladimirom Volkovim.

- Posle veze sa Mikišom, koja je trajala 10 godina, upoznala sam Vladimira i bili smo zajedno šest godina. U jednom momentu sam želela i da se udam za njega, ali smo iz veze otišli u "bezveze" - istakla je u emotivnoj ispovesti pevačica, pa priznala i da je bila trudna s fudbalerom, o čemu su mediji spekulisali.

Informer

 

- Istina je, bila sam trudna. Ne znam šta je on rekao kada su ga novinari nazvali da mu postave to pitanje, ali ja sam rekla da to nije tačno. Demantovala sam. I tada mi je bilo veoma teško da pričam o tome, a i sada je - ispričala je Sandra Afrika ekskluzivno za Informer.

Tagovi: