15.07.2024.

09:32

Foto: Instagram/Privatna arhiva/Shutterstock

Džet set

Da li su spremni za sledeći korak? Durdžić jednom fotkom pokazao u kom smeru ide njegov i Stanijin odnos posle godinu dana ljubavi! (FOTO)

Asmin Durdžić u žižu javnosti dospeo je zbog svoje veze sa Stanijom Dobrojević, koju je obelodanila njegova bivša partnerka Aneli Ahmić prilikom ulaska u rijaliti "Zadruga 7 Elita" tvrdeći da joj je Stanija otela muža. Od tada je njihov odnos u fokusu javnosti, a zbog drame sa Aneli doživeli su brojne uspone i padove.

Informer

 

Dok ovih dana mediji pišu da je Asmin svojoj lepšoj polovini pazario jahtu, on je na svom Instagramu objavio fotografiju Stanijine ruke u svojoj, dok na njenom prstu svetluca dijamantski prsten.

- Ruka koju najviše volim i koju ću držati do kraja života. Moja žena, Stanija - napisao je Asmin.

S obzirom na to da je reč o fotografiji staroj godinu dana, reklo bi se da je kod njih dvoje sve došlo na svoje mesto i da posle svih peripetija kroz koje je prošla njihova veza sada mogu da uživaju u ljubavi.

Informer

 

Durdžić je Staniju zaprosio još u oktobru prošle godine, kada su bili u svađi, međutim ubrzo su izgladili odnose. Kako su tada pisalai mediji, dijamantski prsten kojim je Durdžić verio starletu koštao je 69.135 evra. Njih dvoje su i nakon veridbe više puta raskidali, Stanija je skidala verenički prsten sa ruke, ali je ipak svaki put popustila i vratila se u Durdžićevo naručje. Jedan od bolnih trenutaka koje su uzajedno preživeli jeste i gubitak bebe u četvrtoj nedelji trudnoće, malo pre nego što će Aneli Ahmić ući u "Elitu". 

Informer

 

Stanija je više puta govorila da je Asminu sve što se desilo oprostila i da mu je dala drugu šansu, ali da nije sigurna da će njihova ljubav opstati.

- Neka pokaže vreme. Nisam sigurna, ne mogu da budem, jer sam se opekla. Mogu da tvrdim sto odsto ono što je do mene, ali ima i do njega. On se bori i dokazuje mi da me voli. Videćemo šta će biti kad Aneli izađe napolje - rekla je nedavno Stanija u jednoj emisiji.

Rijaliti je završen, Aneli je napolju i može da raščisti nerešene situacije sa Asminom, pa po svemu sudeći prepreka mirnom životu Stanije i Durdžića više nema. Da li će posle godinu dana vereničkog staža njih dvoje preći na sledeći korak i stati pred matičara, ostaje nam da vidimo.