29.07.2024.

14:31

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Muki me je razmazio, nisam navikla na takav tretman": Tanja Savić otkrila kako joj dečko ugađa i da li su počeli sa pripremama za svadbu

Tanja Savić već duži vremenski period uživa u emotivnoj vezi sa Muhamedom Mukijem Bešićem, a pevačicakaže da joj partner u svemu ugađa.

- Sva se raspilavim. Ugađa mi u svemu. Pre toga nisam bila naviknuta na te tretmane, ali sam naučila da svaka žena treba da bude dama i treba dostojanstveno da traži pomoć od svog partnera, pa makar to bilo i da mi ponese torbicu, doda čašu vode. Baš me je razmazio - rekla je Tanja za Blic.

Informer

 

Pevačica je ranije govorila da njih dvoje planiraju da se venčaju, a sada je otkrila da li su pripreme za svadbu u toku.

- Trenutno su pripreme u toku za koncert u Areni, a svadba može da sačeka- istakla je ona.

Tanja je otkrila i da je počela da se priprema za koncert, da je kupila traku za trčanje kako bi poboljšal akondiciju, a jedino čega se plaši jeste da ne zakasni na sopstveni koncert.

Mislim da je najvažnije da sačuvam glas i negde da steknem tu kondiciju što se tiče vokala i fizičke aktivnosti - otkrila je Tanja.

Informer

 

Ona dosta nastupa u poslednje vreme i kaže da je srećna jer su je zavolele i mlađe generacije, ne plaši se da će je ugroziti novi izvođači, a otišla bi čak i na nastup Desingerice.

- Vidim da sad mladi vole i Desingera. Oni idu iz krajnosti u krajnost, ali dobro to je naša omladina. Tu smo mi kao roditelji da ih usmeravamo ili podržavamo da nešto slušaju ili ne. Neko sam ko sluša sve i meni je to potpuno okej. Da li ću da slušam operu ili Desingera, meni je to okej, mojoj deci takođe - kazala je Tanja.

Informer

 

Despića ne vidi kao svoju konkurenciju i podržava njegov način rad.

- Mislim da je Desinger broj jedan u Srbiji što se tiče popularnosti. Mislim da je on svestan toga, koliko je digao prašinu svojim pojavljivanjem. Takođe svestan je toga da ga neki pevači mrze i vole, ali on zna šta radi. Uzima novac za to što radi i meni je to okej. Sve razumem i sve dok mene niko ne dira, to je u redu. Volela bih da vidim šta on radi na nastupu. Šije patikom u glavu - rekla je pevačica kroz smeh i dodala:

- Svi imamo svoju publiku, a ko će šta da sluša na njemu je. Otišla bih da gledam svačiji performans, kao i njegov, zašto da ne. Da se maskiram i gledam šta radi taj čovek, da li danas renda sir. Ne osuđujem - zaključila je Savićeva.